Loop stage als fitnessinstructeur/ leefstijlcoach bij de leukste leefstijlclub van Nederland!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Fitnessinstructeur/ leefstijlcoach
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 4 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Zoek jij een leuke stage of leerbaan in een dynamisch en groeiend bedrijf? dit bedrijf lifestyleclubs is het nummer 1 concept in de boutique fitnessmarkt in Nederland met 25+ locaties. Toonaangevend, klant- en doelgericht. Wij helpen onze sporters met hun persoonlijke doelstelling door middel van persoonlijke begeleiding en geavanceerde apparatuur. Ben je nieuwsgierig? Schroom niet om contact op te nemen zodat we kunnen kijken of we jouw stage of leerbaan een kickstart kunnen geven!

Werkzaamheden

Je gaat onze sporters persoonlijk begeleiden. Dat betekent dat je niet bang bent om op mensen af te stappen en het leuk vindt om gesprekken aan te gaan.

Gewenste profiel

Je hebt interesse in fitness & gezonde voeding

Je komt te werken in een klein en hecht team. We werken in diensten van 4 of 5 uur. Dit kan 's ochtends, 's avonds of in het weekend zijn. We kijken graag met je mee wat voor jou het beste werkt. We gaan veel tijd in je investeren en hopen dat je veel gaat leren. Veel van onze leefstijlcoaches of clubmanagers zijn bij ons begonnen als stagiaire. Wil je na je stage of leerbaan bij ons als leefstijlcoach komen werken dan is die optie vaak beschikbaar.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Happy Bodies

Happy Bodies

Happy Bodies lifestyleclubs is het nummer 1 concept in de boutique fitnessmarkt in Nederland met 25+ locaties. Toonaangevend, klant- en doelgericht.

Wij helpen onze sporters met hun persoonlijke doelstelling door middel van persoonlijke begeleiding en geavanceerde apparatuur.