Stagiair Administratief Commerciële Binnendienst gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Administratief Commerciële Binnendienst
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn PTMD luxury living, al 30 jaar een interieurmerk met een uitgebreide collectie meubelen en accessoires. PTMD levert vanuit Oud Gastel wereldwijd aan de mooiste bloemenwinkels, de grootste tuincentra en de meest sfeervolle interieurwinkels. Voor de ondersteuning van Commercial Support team zijn wij op zoek naar een: 

Stagiair Administratief Commerciële Binnendienst

Wat je bij ons gaat doen Jij bent een echte duizendpoot die de medewerker CS (Customer Service) graag ontzorgt. Je vindt het daarnaast de uitdaging om je commerciële skills in te zetten om zo een bijdrage te leveren. 

Waarom ben jij hier op het juiste adres

Je houdt wel van een uitdaging en je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken. Je bent leergierig en wilt graag klaar gestoomd worden voor de toekomst. Daarnaast ben je handig met het Office 365 pakket en dan met name Excel. 

Wat het werken bij PTMD zo leuk maakt

PTMD is een echte no- nonsens organisatie waar wij op een informele maar respectvolle manier met elkaar om gaan. Ook vinden wij het belangrijk dat alle medewerkers trots zijn op ons bedrijf en daarom bieden wij een mooie personeelskorting aan. 

Er is veel ruimte (en vraag) naar eigen inbreng en er wordt open geluisterd naar nieuwe ideeën. Wij bieden een veelzijdige stage waarbij je de gehele CS afdeling ondersteunt en werkt binnen een klein multidisciplinair team op onze hoofdlocatie in Oud Gastel. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding (mits van toepassing) en een stagevergoeding. 

Als je nog vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Mireille Bos-Hagenaars van de HR afdeling via of bel …. Liever direct solliciteren? Dat kan heel eenvoudig door je CV en motivatie te mailen naar o.v.v. Stagiair Administratief Commerciële Binnendienst.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Pot en Mand BV

Pot en Mand BV

Wij zijn PTMD luxury living, al 30 jaar een interieurmerk met een uitgebreide collectie meubelen en accessoires. PTMD levert vanuit Oud Gastel wereldwijd aan de mooiste bloemenwinkels, de grootste tuincentra en de meest sfeervolle interieurwinkels.