Stageplek ICT: maak kennis met de toekomst van webontwikkeling

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
VIP-stagiair ICT gezocht – kantoor Wageningen
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wageningen bruist van online creativiteit en bij dit bedrijf zijn we op zoek naar een (HBO) stagiair ICT die samen met ons de toekomst van webontwikkeling vorm wil geven.

Duik in de wereld van Bootstrap!

Werkzaamheden

  • Bootstrap? Juist! Jij gaat de basis leggen voor een op Bootstrap gebaseerd alternatief voor Core 8, wat ons nóg flexibeler maakt.
  • Je leert alles over toegankelijke websites, want dat is de toekomst! De Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) worden steeds belangrijker.

Gewenste profiel

Kennis van HTML, JavaScript, jQuery en Bootstrap is een must. En met een prékennis van WCAG, REST API en koppelingstechnieken maak je helemaal indruk! En anders leggen wij dat graag uit 😉

Wat bieden wij

Daarom wil jij stage lopen bij dit bedrijf

  • Een team van gedreven experts: Leer van de besten in het vak en werk samen met enthousiaste collega's.
  • Uitdagende projecten: Van Core 8 naar Bootstrap voor meer dan 150 klanten: bij ons zit je nooit stil! Behalve achter je bureau dan
  • Een inspirerende werkomgeving: De perfecte mix van focus en gezelligheid, met dagverse lunches en muziek die je wakker schudt. Vooral als Michael aan de knoppen zit

Jouw talent, onze tools:

  • Een topmoderne werkplek met alle technieken die je nodig hebt om te knallen.
  • Uitstekende begeleiding van ervaren professionals die je van begin tot eind coachen.
  • Een leerzame omgeving waar je je skills naar een hoger niveau tilt.

Wat kan je verwachten als VIP-stagiair?

“Al mijn andere vrienden zaten in stages de klok weg te kijken. Vaak was er niet eens werk. Bij VIP Marketing zat ik volop in projecten en heb ik zoveel geleerd!”

- Dion, VIP-stagiair in 2020

“Dit is een echte aanrader voor elke hbo-student commerciële economie of (sport)marketing! Je krijgt een vast stagemaatje met wie je projecten draait en superveel van leert.”

- Lotte, VIP-stagiair in 2021

“Keihard klaargestoomd worden voor het echte leven binnen de wereld van online marketing. VIP Marketing daagt je uit en geeft je onwijs veel verantwoordelijkheid."

- Isa, VIP-stagiair in 2022

“Gezellig in een jong team werken waar altijd meegedacht werd om een zo leuk mogelijke stageplek te creëren."

- Laura_, VIP-stagiair in 2023_

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

VIP Marketing

VIP Marketing

Op elke hoek van de straat kan je een website laten bouwen. En op de andere hoek vind je die Google-expert, content marketeer en social media specialist. Daar moet je dus niet zijn.

VIP Marketing is het Online Marketingbureau wat geen sprookjes verteld.

Als jij geld wilt verdienen op internet, doe het dan anders. Laat ons je helpen met jouw online marketing en scoor 100% meer leads en nieuwe klanten.

Met de VIP-methode geven wij groeibedrijven en marktleiders in het MKB de winnende voorsprong op internet. Groeien, de concurrentie verslaan en meer omzet en nieuwe klanten scoren.

Simpel? Als je weet op welke knoppen je moet drukken wel. En laat ons team van ervaren marketeers, websitebouwers, copywriters en beeldspecialisten dat nu tot in de puntjes beheersen.