Uitdagende E-Commerce Stage bij dit bedrijf: Ontwikkel Je Digitale Talenten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
E-commerce Stagiair
 • Wanneer
  September 2024 11 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
  UItgaande van een 40-urige werkweek
Taakomschrijving

Duik in de Dynamische Wereld van E-commerce bij dit bedrijf

Ontdek de wereld van e-commerce bij dit bedrijf, een innovatieve online groothandel gespecialiseerd in biologische ingrediënten. Onze focus ligt op het bieden van topkwaliteit en uitstekende service aan onze zakelijke klanten. Als onderdeel van ons team, krijg je de kans om de dynamiek van de digitale markt te ervaren en bij te dragen aan een efficiënte en klantgerichte online handelsomgeving.

Werkzaamheden

Ontwikkel Je Digitale Vaardigheden: Een Wereld van Content en Technologie

Als stagiair bij dit bedrijf krijg je de kans om te werken met diverse tools zoals Magento, Google Sheets, ChatGPT, SurferSEO, diverse Office programma's en Photoshop. Je zult verantwoordelijk zijn voor het contentbeheer van producten, categoriepagina's, blogs, nieuwsbrieven, en een klein deel van onze sociale media activiteiten. Deze rol biedt een unieke kans om je vaardigheden in e-commerce en digitale marketing te ontwikkelen.

Gewenste profiel

Ontketen Je Creativiteit: Taal- en Visuele Content Expertise Gezocht!

dit bedrijf is op zoek naar een taalvaardige en creatieve geest! Deze stageplek is ideaal voor studenten die een passie hebben voor het spelen met woorden en het creëren van visuele content. Ben jij iemand die geniet van het schrijven van boeiende teksten en het bedenken van creatieve content voor diverse media? Dan pas jij perfect in ons team. Wij zoeken een stagiair met een scherp oog voor detail, een vlotte pen en de vaardigheid om complexe informatie om te zetten in aantrekkelijke en begrijpelijke content.

Ervaring met grafisch ontwerpen of Photoshop is een plus, maar belangrijker is jouw enthousiasme en bereidheid om te leren. Als jij jezelf ziet als een toekomstige content creator die zowel tekstueel als visueel sterk is, dan biedt dit bedrijf jou de ideale omgeving om je talenten verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij

Groei met Ons: Een Jong Team, Veel Verantwoordelijkheid, en Meer!

Bij dit bedrijf maak je deel uit van een jong en dynamisch team. We hebben korte communicatielijnen, waardoor je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf snel kunt ontwikkelen. Als extra voordeel bieden wij onze stagiaires korting op onze hoogwaardige supplementen.

Ben je klaar om te leren, te groeien en een essentiële rol te spelen in een vooruitstrevend bedrijf? Sluit je aan bij VehGro en zet de eerste stap in jouw carrière in e-commerce en digitale marketing!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

VehGro

VehGro

Welkom bij VehGro BV, jouw toekomstige stageplek in de boeiende wereld van online groothandel in biologische ingrediënten. Gelegen in het oosten van Nederland, staan wij bekend om onze liefde voor gezonde voeding, direct van de natuur. Ons motto zegt alles: "Nutricious food for all, provided by earth." We gaan voor kwaliteit en duurzaamheid en dat zie je terug in alles wat we doen.

Bij VehGro geloven we in groei en ontwikkeling, niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor ons team. Al jaren bieden we stageplekken aan voor studenten die echt iets willen leren en bijdragen. Veel van onze stagiaires vinden hier zelfs hun eerste echte baan na hun stage. Dat laat wel zien hoe tof een stage bij ons kan zijn!

Wat kun je verwachten bij ons? Een plek waar jouw mening telt, waar je veel leert en waar je werkt met toffe, biologische producten. We hebben een relaxte, maar professionele sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Zoek je een stage waar je niet alleen koffie haalt, maar waar je echt iets betekent? Dan moet je bij VehGro zijn!

Dus, ben je student op het MBO of HBO en zoek je een superleuke en leerzame stage? Dan zien we jou graag bij VehGro. Samen maken we de wereld een beetje gezonder en duurzamer. Tot snel!