Veelzijdige content en marketing stage beschikbaar bij vette start-up Urban Kitchen in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 16 - 22 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  â‚Ŧ 350 - â‚Ŧ 500 per maand
  Op basis van kennis
Taakomschrijving

Heb jij een scherp oog voor content en ken jij social media 'like a boss'? Wil jij je skills in marketing, design en social media management verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Urban Kitchen is op zoek naar stagiaires die bij kunnen dragen aan de verdere groei van onze food-tech start-up.

🤝 Wie zijn wij en wat doen wij?

Urban Kitchen is een snelgroeiende start-up in de food-tech industrie. Wij bieden high-quality comfort food en distribueren dit als succesvolle bezorgrestaurants. Eerst testen we onze concepten vanuit onze eigen keuken in Amsterdam, en succesvol gebleken, gieten we ze in een franchiseformule en plaatsen we ze in bestaande keukens door heel Nederland. Hiermee kunnen de bestaande restaurants een extra restaurant on the side draaien. Zo draaien zij niet alleen meer omzet, maar kan heel Nederland genieten van ons ongelofelijk lekkere eten. Op dit moment hebben wij maar liefst 25 restaurants en we plannen dit jaar te groeien naar 77🚀.

Werkzaamheden

📅 Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van de content kalenders, content schieten en editen, het klaarzetten van Instagram en Facebook advertenties na het lanceren van een nieuwe locatie, sparren met bezorgplatformen over marketingacties, het bedenken van nieuwe bezorgrestaurants en werken aan operationele handboeken. Al met al, never a dull moment!

Gewenste profiel

🔎 Wie zoeken wij?

Urban Kitchen is op zoek naar een zelfstandige, leergierige, creatieve stagiaire die houdt van lekker eten (dit is bijna het belangrijkste van de stage 😉)

Wij zijn op zoek naar iemand met:  

 • Een relevante studie (Marketing, Communicatie, Media etc.) 📚
 • Affiniteit met Adobe Creative Cloud 📷
 • Kennis over social media platformen en trends 💡
 • Een passie voor lekker eten! 🍝

Verder is interesse in de food-tech scene een pluspunt!

Wat bieden wij

🎁 Wat bieden wij?

We zijn een jong bedrijf, waar een ambitieuze maar informele sfeer heerst. Wij delen een gezellig kantoor aan Amsterdam Sloterdijk met andere start-ups. We ❤ī¸ netwerken! We lunchen altijd samen (ja, deze is inclusief) en die gezelligheid nemen wij zeker mee naar de borrel!

We bieden jou een goede stagevergoeding, met veel verantwoordelijkheid, persoonlijke groei en eventuele doorgroeimogelijkheden! We love to add cool people to our team. 😎

Klinkt social media, marketing en lekker eten als muziek in de oren? Twijfel dan niet om te solliciteren en wij nodigen je graag uit op ons kantoor!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Kitchen in the skies B.V.

Kitchen in the skies B.V.

Een gezellige food-tech start-up in Amsterdam die zich gespecialiseerd heeft in het opzetten van succesvolle virtuele restaurants in Amsterdam en met deze merken door heen Nederland locaties openen.

Wij ontwikkelen succesvolle restaurant merken, klaargestoomd voor de online bezorgmarkt in door heel Nederland.