Online content & social marketing stage bij dit bedrijf AI!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Online Marketeer - International AI (Artificial Intelligence) Scale Up
 • Wanneer
  September 2024 15 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Wij denken dat het tijdens een stage het leukst is om als volle medewerker mee te draaien in een team. Word jij ook enthousiast van het dragen van verantwoordelijkheid, onderdeel zijn van een echt bedrijf en mee te delen in ons succes? Dan ben je in ieder geval al een flink eind op weg om bij ons aan de slag te gaan. Check hieronder of onze stage social content marketeer jou echt op het lijf geschreven is.

We zijn op zoek naar studenten die willen laten zien dat ze iets geleerd hebben en dat in de praktijk willen brengen. Iemand die zijn taken zo serieus neemt dat we hij/zij met volle vertrouwen los kunnen laten bij onze klanten. Je doel is niet alleen leren maar vooral ook bijdragen! Wij denken groot en verwachten van jou hetzelfde!

Tijdens jouw stage social content marketeer is dan ook geen dag hetzelfde. Je begint je dag met een brainstorm over nieuwe content voor onze social posts. Altijd tof om met nieuwe dingen bezig te zijn. Dan is het tijd om de content te maken, je schrijft en designed een paar posts, in het Engels want we zijn een internationaal bedrijf. Next up is het checken van de resultaten van je eerdere gemaakte content, de meeste doen het best goed maar eentje heeft wat aandacht nodig. Je overlegd met onze head of marketing en besluit een paar aanpassingen te doen. Spannend om te zien of het daarna beter gaat! Het tweede deel van de dag besteed je aan wat werk voor je opleiding en het checken van wat blogs en socials ter inspiratie. Oh ja en nog wat werk aan onze nieuwsbrief, die moet er volgende week weer uit. Het is vrijdag dus je haakt ook aan bij de borrel met collega’s, fijn weekje was dit weer!

Als dit je aanspreekt, dan zit je bij dit bedrijf goed. 

… is een op Artificial Intelligence (AI) gebaseerde presentatie tool die al het werk voor je doet. Je hoeft alleen maar je onderwerp in te voeren en wij maken slides, inhoud en interactieve vragen voor je. Dit bedrijf gelooft dat AI mensen kan helpen tijd te besparen en efficiënter te werken. Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!

Werkzaamheden

Teksten schrijven

Visual content creëren

Ideation

Results checken

Borrelen

Gewenste profiel

Creatief

Goede kennis van de Nederlandse én de Engelse taal

Nauwkeurig

Resultaatgericht

Open persoonlijkheid die echt de connectie kan maken

Humor

Wat bieden wij

Jij wordt een belangrijk onderdeel van onze scale-up

Natuurlijk krijg je een stagevergoeding

We hebben een tof kantoor op een gave plek in Amsterdam

Je collega’s zijn leuk, je kan ze een beetje als je vrienden zien

Lunch betalen wij voor je

Flexibele werktijden

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Sendsteps

Sendsteps

Wij zijn een innovatief softwarebedrijf en zijn al meer dan 15 jaar actief als een van de eerste interactieve presentatietools. Met meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd en een trouw klantenbestand van topmerken, hebben we onszelf op de kaart gezet als de pionier in interactieve presentaties. Het is onze missie om de manier waarop presentaties worden gemaakt te revolutioneren door gebruik te maken van de kracht van kunstmatige intelligentie.  

Bij ons op kantoor heerst een gedreven startup vibe. We zijn een club jonge mensen die volop aan het groeien zijn, ons product, het kantoor en de uitdagingen passen daar dan ook bij!