Leerzame stage bij Ecommerce startup

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Vergoeding voor de stage is in overleg en op verhogen wij graag basis van inzet. Ook mag je deelnemen aan leuke activiteiten en belonen we graag een goede werkhouding boven daadwerkelijke kwaliteit
Taakomschrijving

Wij ontwikkelen apps en themes voor ecommerce platforms waaronder Shopify en Lightspeed. Deze worden beheerd vanuit eigen dashboards en continu uitgebreid met nieuwe opties.  

Ons doel is om tools te bouwen en beschikbaar te stellen voor webshop eigenaren zodat ze het beste uit hun webwinkel kunnen halen zonder al te hoge investeringen. 

Het verbeteren, monitoren, itereren en continue blijven uitbreiden op basis van wensen vanuit de markt zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende werkomgeving.

Werkzaamheden

Als stagiaire ben je een onderdeel van het team en bekijken samen met jou hoe jij kunt werken aan jouw leerdoelen en écht iets kunt bijdragen aan onze producten. 

We blijven continu doorontwikkelen en daarom is geen week hetzelfde. Je werkzaamheden variëren van het meedenken over eigen 'apps' tot het testen van het werk van je collega's. Het onderhouden van bestaande systemen, wegwerken of oplossen van bugs zal in overleg tot je functies behoren.

Gewenste profiel

Affinitief met ecommerce en een goede inzet is een pre.

Het is handig als je bekend bent met Liquid, HTML, CSS Javascript en bezit over React en Php skills. Maar een actieve en lerende houding vinden wij belangrijker omdat er geloven dat je veel intern kunt leren.

We werken verder met data migraties en willen in de toekomst AI tools gaan inzetten om processen te verbeteren. 

Genoeg te doen én te leren dus!

Wat bieden wij

 • Gevarieerde stage
 • Zeer leerzame werkomgeving
 • Zelfstandigheid en eigenaarschap wordt gewaardeerd
 • Top locatie midden in het centrum van Eindhoven
 • Beloond naar inzet

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je kunt mee werken aan vette nieuwe concepten, ben je het komende (half) jaar beschikbaar, neem dan contact op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DMWS BV

DMWS BV

DMWS is een Lightspeed en Shopify theme & app partner gefocust op hoogwaardig design zonder de conversie uit het oog te verliezen. We ontwikkelen immers e-commerce oplossingen. 🛒

Al een decennium lang ondersteunen wij starters, ervaren webwinkeliers (merchants) en enterprises in meerdere platforms en nu is het tijd om onze producten voor de wereld toegankelijk te maken via verschillende SAAS platformen.

Naast DMWS rollen wij regelmatig nieuwe ecommerce concepten uit, zoals PLUS+ voor Lightspeed. Wij houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en proberen in te spelen op de behoeftes van de klanten. Wil jij deel uitmaken van de ecommerce revolutie?