SPOED: Marketing stagiaire gezocht bij dit bedrijf Events in Noord Holland

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 10 - 52 weken 28 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 250 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in de wereld van marketing en wil jij jezelf ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk vlak? En heb je zin in een super leuke afwisselende tijd! Dan is dit bedrijf Events op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Je houdt je bezig met het het optimaliseren van de online  campagnes, onder de vleugels van een ervaren online marketing strateeg.  Je wordt ondergedompeld in de wereld van search engine advertising (SEA), search engine optimalisatie (SEO), social media en email marketing. Jij zorgt en leert hoe de websites beter en vaker bezocht worden en de conversie verhoogd wordt. Het is een afwisselende top stage, waarin je breed wordt onderlegd. Soms zal je, samen met de social media marketeer festivals en evenementen bezoeken. Als onderdeel van het marketing team zal je samenwerken met onze interne en externe partners.  We zijn op zoek naar iemand die nieuwsgierig en creatief is en een stap wil maken in zijn/haar ontwikkeling. Het is belangrijk dat je foutloos Nederlands schrijft, het zelfs leuk vindt om teksten te schrijven en ook zelfstandig kunt werken. Hier helpen we je uiteraard bij. SEA, SEO, Social media, festivals, coole content, leuke collega's en een berg aan nieuwe ervaringen. Wie wil dat nou niet?

Gewenste profiel

 • Je studeert op minimaal MBO+/HBO niveau in de richting van marketing, communicatie, media, design of entertainment;
 • Je bent minimaal 20 weken beschikbaar om mee te werken. 28/32 uur per week. Overige uren kunnen gebruikt worden voor stageopdrachten;
 • Je vindt het leuk om te zoeken naar oplossingen om de vindbaarheid van de shops te vergroten;
 • Je hebt een passie voor online marketing;
 • Je bent creatief en kunt vlot, commercieel en foutloos Nederlands schrijven;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, ook eventueel een dag per week vanuit huis;

Wat bieden wij

Als stagiair(e) bij dit bedrijf Events krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak. Je wordt begeleid door een gezellig en jong team. Daarnaast ontvang je een aantrekkelijke stagevergoeding van 250 euro per maand.

dit bedrijf is heel lang geleden opgericht, in 1895. De mensen die er werken zijn wel jong en dynamisch. Wij maken de munten en polsbandjes die op festivals en events gebruikt worden. Ook maken wij ballenbakballen in alle kleuren van de regenboog die bijvoorbeeld in kinderspeel paradijzen, maar ook in Instagram musea worden gebruikt. Denk aan Wondr Experience.

Wat krijg je nog meer van ons?

We vinden het belangrijk dat je zelfstandig leert werken, daar helpen we je bij. Het exacte takenpakket wordt dan ook in overleg met jou samengesteld. Je kunt van ons leren in:

 • Het opzetten van  SEA campagnes en het analyseren.
 • Het optimaliseren van website die zorgen voor organische groei.
 • Het bezoeken van festivals en andere events.
 • het bedenken en maken van content-campagnes die kanaal overstijgend zijn.
 • Hoe werkt 'werken' nou eigenlijk echt en inzien dat het super leuk is om samen te werken met leuke collega's.

Stage bij VanderEng eng? Nee joh! Wij zijn op zoek naar helden zoals jijzelf en maken er samen een mooie en leerzame tijd van!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

VanDerEng BV

VanDerEng BV

VanderEng produceert op een innovatieve manier recyclede plastic producten, zoals festivalmuntjes, polsbandjes, labels en etiketten. De evenementen markt en de leisure markt zijn de markten waar de focus op ligt voor deze stage.