Stage - social media beschikbaar in 's-Hertogenbosch!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Social media
  • Wanneer
    Ingetrokken 15 - 28 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wil jij werken aan dromen van topsporters?

Zet de eerste stappen in je professionele carrière in een jong, dynamisch, sportief en snel groeiend bedrijf in een internationale omgeving. Lees snel verder!

Werkzaamheden

Als Social Media Koning volg je onze talenten op de voet. Je beleeft hun avonturen op de voet, je kruipt in de huid van onze talenten. Je staat in direct contact met ze en weet alles van hun avonturen.

Onze dit bedrijf student-atleten, verspreidt over heel Amerika, jagen hun dromen na. Aan de andere kant van de wereld maken zij de meest waanzinnige dingen mee. Zij sporten en studeren op topniveau, reizen het gehele land door om wedstrijden te spelen. Via social media geven we onze (toekomstige) student-athletes, volgers, vrienden en familie een uniek kijkje in de keuken van het Amerikaanse college sports. Dagelijkse updates omtrent prestaties, avonturen, diepte interviews, videos, vlogs en onderzoek.

Gewenste profiel

Als social media manager ben je verantwoordelijk voor alle online content op onze social media kanalen. 

Als social media koning ben jij… - nieuwsgierig naar alle ontwikkelingen van onze talenten in de VS. - dagelijks op zoek naar nieuws, nieuwswaardigheden, achtergrondinformatie en passende content over onze talenten en betreffende sportteams. - op zoek naar het interessante verhaal achter de student-sporter of de school - de bedenker en uitvoerder van nieuwe concepten. - degene die interessante content creëert voor diverse toepassingen en kanalen. - degene die verantwoordelijk is voor de doelstellingen die per online kanaal worden gesteld. - eindverantwoordelijk voor onze social media kanalen.

Daarnaast word je actief betrokken bij evenementen en communicatie-activiteiten en werk je nauw samen met de mede-stagiairs. Tenslotte staat er iedere maand een passende stagevergoeding voor je klaar.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Zakelijke dienstverlening
  • Klein (10-49)
  • 's-Hertogenbosch, Nederland