Uitdagende marketingstage in Helmond in de wereld van bordspellen en tradingcards

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing stagiaire
 • Wanneer
  September 2024 20 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 600 per maand
  Bruto
Taakomschrijving

Als stagiair bij dit bedrijf Nederland, bekend van bordspellen als Ticket to Ride, Dobble en Exploding Kittens én kaartspellen als Pokémon, werk je als volwaardig teamlid mee in de uitdagende en dynamische wereld van bord- en kaartspellen. Met merken als onder andere Ticket to Ride, Dobble, Exploding Kittens en Pokémon in het portfolio is dit bedrijf Nederland 1 van de grotere spelers binnen de Nederlandse speelgoedmarkt. We zijn ambitieus, betrokken en hebben vooral veel plezier in wat we doen!

Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je taken, vooral gericht op het opdoen van kennis en ervaring en je zult hands-on ervaring opdoen in alle facetten van marketing.

Werkzaamheden

Werkzaamheden zijn onder andere:

 • Ondersteunen van het volledige marketingteam (bestaande uit een Marketing Manager, 2 Brand Coördinatoren, Trade Marketeer, Event&Online Specialist en een Design&Content Marketeer)
 • Ondersteunen bij creatie en onderhoud van Social Media kanalen en website
 • Ondersteunen bij creatie (media)campagnes
 • Opzetten van activatieplannen
 • Analyseren en rapporteren resultaten campagnes

Kortom, zeer uiteenlopende werkzaamheden die zullen bijdragen aan je ontwikkeling!

De stageperiode start in September, looptijd in overleg maar minimaal 5 maanden, en vind plaats op ons inspirerende kantoor in Helmond. Het betreft een stage van 32-40 uur (in overleg) en er is ruimte om te werken aan een praktijkgerichte (afstudeer)opdracht.

Gewenste profiel

Wie zoeken we?       

 • 3e/4e jaars HBO/WO richting (commerciële) economie, marketing of communicatie
 • Je hebt ambitie en bent een toonbeeld van zelfstandigheid
 • Je bent enthousiast en leergierig
 • Je opereert graag als onderdeel van een team
 • Je houdt van een informele sfeer, die zich kenmerkt door ‘work hard-play hard’

Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder hoe het is om te werken in de uitdagende en dynamische wereld van bord- en kaartspellen!

Wat bieden wij

Wie is dit bedrijf Nederland?

dit bedrijf is een toonaangevende speler binnen de speelgoed markt. De kans is groot dat je wel eens in aanraking bent gekomen met één van hun merken; zoals de Pokémon kaarten of spellen als Ticket to Ride en Exploding Kittens. Dit bedrijf staat voor merken met kwaliteit en écht onderscheidend vermogen, is op marketingvlak innovatief en wil consumenten inspireren.

Met een eigen magazijn in Helmond, wordt de volledige distributie verzorgt van eigen merken en haar partners. En dat maakt dit bedrijf absoluut het grootste, maar ook meest variërende spellenbedrijf in Nederland. Waarbij er meer dan 8.500 verschillende producten worden aangeboden in de productcategorieën Trading Card Games: zoals Pokémon en Magic: The Gathering, de stickercollecties en plaatjes van Panini en vele type spellen, van de ultimate party games tot aan strategische spellen voor de échte liefhebbers. Onze klanten zijn onder andere …m, Intertoys, Game Mania, Wehkamp, Media Markt, spellenspeciaalzaken, boekhandels en speelgoedwinkels.

Hoe nu verder?

Enthousiast geworden door de vacature? Solliciteer dan vandaag nog door een mail (CV en motivatie) te sturen naar jobs.nl@asmodee.com t.a.v. Peter de Been

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Asmodee

Asmodee

Asmodee is een toonaangevende speler binnen de speelgoed markt. De kans is groot dat je wel eens in aanraking bent gekomen met één van hun merken; zoals de Pokémon kaarten of spellen als Ticket to Ride en Exploding Kittens. Asmodee staat voor merken met kwaliteit en écht onderscheidend vermogen, is op marketingvlak innovatief en wil consumenten inspireren.

Met een eigen magazijn in Helmond, wordt de volledige distributie verzorgt van eigen merken en haar partners. En dat maakt Asmodee absoluut het grootste, maar ook meest variërende spellenbedrijf in Nederland. Waarbij er meer dan 8.500 verschillende producten worden aangeboden in de productcategorieën Trading Card Games: zoals Pokémon en Magic: The Gathering, de stickercollecties en plaatjes van Panini en vele type spellen, van de ultimate party games tot aan
strategische spellen voor de échte liefhebbers.

Met hun marktkennis en persoonlijk contact bieden zij retailers een hoog serviceniveau. In totaal werken er ongeveer 45 collega’s bij Asmodee, waarvan het marketingteam op dit moment uit 6 personen bestaat. Laat je onderdompelen in deze entertainmentwereld en uitdagen door je collega’s!