Stage Commercie beschikbaar bij hoofdkantoor dit bedrijf in Zaandam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 - € 500 per maand
  plus reiskostenvergoeding.
Taakomschrijving

Op het hoofdkantoor

Bij dit bedrijf werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij dit bedrijf is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later.

Stage lopen binnen Commercie bij dit bedrijf
Als stagiair binnen Commercie bij dit bedrijf werk jij mee aan de leukste productcategorieën van dit bedrijf. Jij zorgt er met jouw team voor dat onze klant elke dag weer blij en geïnspireerd raken van ons aanbod en dat wij hen goede keuze en waar voor hun geld bieden. Daarnaast leer je in een stage binnen Commercie bij dit bedrijf commerciële doelen te behalen, waarin je rekening zal moeten houden met onze targets op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit. Stage lopen bij dit bedrijf betekent een stage met impact, waar jij verantwoordelijkheden krijgt en een boel relevante ervaring op doet. Al met al een mooie plek om jezelf verder te ontwikkelen. Wil jij een half jaar lang meewerken aan de leukste assortimenten van het grootste food & tech bedrijf van Nederland? Kijk dan snel verder!

Werkzaamheden

Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan het realiseren van het beste assortiment voor onze klanten. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het team. Je ondersteunt de Category Manager bij het beheer van het assortiment, waarbij je aan de slag gaat met bijvoorbeeld: 

 • Het van A tot Z helpen begeleiden bij het ontwikkelen of verbeteren van onze huismerk producten, tot aan het introduceren van nieuwe a-merk producten. 
 • Het aansturen van en afstemmen met verschillende partijen en leveranciers.  
 • Het helpen bij het maken van een goede promoplanning en analyses daarop loslaten. 
 • Het maken van assortiment- en concurrentieanalyses.  
 • Het bijdragen aan een categorie specifiek project, afhankelijk van je eigen interesses of leerwensen.

Je leert veel over de verschillende kanten van Commercie en binnen jouw stage zal geen dag hetzelfde zijn. Je zal niet alleen veel leren over de dynamiek binnen een categorie, maar je zal zelf ook veel verantwoordelijkheden dragen. Denk aan het coördineren van het ontwikkeltraject van nieuwe producten, of het meewerken aan projecten op het gebied van duurzaamheid, productkwaliteit of schapindeling. Ook zul je veel samenwerken met veel verschillende partijen, zoals externe leveranciers. Een goede samenwerking met collega’s van bijvoorbeeld inkoop, marketing & communicatie en promotie is ook van belang in jouw stage. Je werkt samen volgens een strakke planning en gaat nauwgezet te werk. Tegelijkertijd is er ook ruimte om zelf dingen op te pakken, wij stellen jouw initiatief alleen maar op prijs. Wij zorgen er samen voor dat jouw stage veelzijdig en afwisselend is, zodat jij alles leert over de verschillende aspecten binnen dit bedrijf. 

Bij dit bedrijf hebben wij een groot scala aan assortimenten, denk aan de categorie Kaas, Vleeswaren of Personal Care. Achter elk schap dat jij in de winkel ziet zit een begaand en ambitieus team. Tijdens jouw sollicitatie zullen wij samen kijken welk assortiment het beste bij jou past. 

In deze stage werk je 32-40 uur per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam, en deels vanuit huis.  

We vinden het belangrijk dat jij bij dit bedrijf jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.

Gewenste profiel

Dit breng je mee.

Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe stagiair(e). Zeker als je jouw energie en innovatieve blik naar dit bedrijf meebrengt. Ook:

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op hbo/wo niveau, bijvoorbeeld op het gebied van Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Food studies, of aan de Hogere Hotelschool, of aanverwant.  
 • Kennis van Excel. 
 • Je bent thuis in de Nederlandse taal. 
 • Ervaring met onze winkelorganisatie is een flink pluspunt, maar zeker geen vereiste. 
 • Als je, net als wij, passie voor retail combineert met een flinke dosis enthousiasme, helemaal top!

Daarnaast ben je:

 • Iemand die doortastend en doelgericht te werk gaat. 
 • Een echte aanpakker; jij ben leergierig en zorgt ervoor dat alle ballen tegelijk in de lucht blijven. 
 • Flexibel genoeg om te werken in een dynamische omgeving. 
 • Communicatief sterk en neem je graag initiatief.

Wat bieden wij

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van dit bedrijf voor 5/6 maanden. 
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 
 • Een stagevergoeding (€400 - €500 per maand) plus reiskostenvergoeding.  
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.
​​​​​​​

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?
​​​​​​​Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Albert Heijn

Albert Heijn

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later!