Stage Innovation & Business Development beschikbaar bij hoofdkantoor dit bedrijf in Zaandam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Innovation & Busines
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 - € 500 per maand
  plus reiskostenvergoeding.
Taakomschrijving

Op het hoofdkantoor

Bij dit bedrijf werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij dit bedrijf is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later

Wat betekent dit voor jou?

Ben jij een enthousiaste WO student(e) met een flinke dosis motivatie en opzoek naar een leerzame stage bij dit bedrijf Online? Bekijk dan snel de volgende vacature!

Jouw nieuwe baan en werkplek.

Je kent de dit bedrijf waarschijnlijk van je dagelijkse boodschappen, maar wist je dat we steeds meer een technologiebedrijf worden? Met 32 miljoen klanten per week willen we ons continu blijven ontwikkelen om hen zowel in de winkel als online zo gemakkelijk mogelijk boodschappen te laten doen. 
Tijdens jouw stage bij AH Technology Labs draait het om het uitvoeren van een innovatieproject van A tot Z. Jij zult hierbij dus verantwoordelijk zijn voor het bedenken, valideren en live zetten van een eigen innovatief concept voor dit bedrijf Online. Binnen je team, bestaande uit UX-design en software development stagiairs, pak jij de lead als business developer voor het realiseren van +/- 3 pilots. De stage is voor een periode van 5 maanden. In overleg is onderzoek doen ook mogelijk (maximaal 1 dag per week). De stage start vanaf september 2024 voor een periode van 5 maanden.

Werkzaamheden

Tijdens je stage moet je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Bedenken van een nieuw concept (op basis van brainstorms, design-thinking-sessies etc.)
 • Het valideren van nieuwe concepten (klantinterviews, online validatie d.m.v. advertisement) 
 • Het uitdenken van pilots met klanten (evt. doen we dit samen met een startup) 
 • Zoveel mogelijk kennis op doen over de lean-startup methodiek en agile werken
 • Samenwerking met andere afdelingen (marketing, communicatie, IT)

In deze functie werk je 32-40 per week, deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam en deels vanuit huis.

We vinden het belangrijk dat jij bij dit bedrijf jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.

Gewenste profiel

Dit breng je mee.

Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe Stagiair. Zeker als je creativiteit en presentatieskills naar dit bedrijf meebrengt. Ook:

 • Ben je momenteel bezig met een opleiding op wo niveau, bij voorkeur op het gebied van Innovatie, Digital Business, Marketing, Communicatie, Entrepreneurship, Strategic Product Design, of Industrieel Ontwerpen, (andere studierichtingen zijn in overleg mogelijk) bedrijfskunde. (Technisch) WO Master met voorkeur in de richting van (technisch) bedrijfskunde, innovatie en strategic product design.
 • Innovatief
 • Kritisch denkend

Daarnaast ben je:

 • Iemand die leergierig en gedreven is.
 • Een echte doorzetter.
 • Communicatief sterk
 • Het leuk vindt om in een team te werken.

Wat bieden wij

 • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van dit bedrijf voor 5/6 maanden.
 • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet.
 • Een stagevergoeding (€500 per vier weken) plus reiskostenvergoeding. 
 • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor.
 • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen.

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen.

Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
​​​​​​

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?

Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Albert Heijn

Albert Heijn

Bij Albert Heijn werken is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis. Je werkt in een informele cultuur samen met een bevlogen team dat graag voorop wil blijven lopen en verschil wil maken. Met jouw unieke talent maak je impact op het leven van al onze klanten. Je leert van experts in hun vakgebied en we helpen je jouw loopbaan vorm te geven. Je kunt bij ons flexibel werken, zowel vanuit huis als op ons hoofdkantoor in Zaandam. Een baan bij Albert Heijn is niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later!