Afstudeerstage - Business Intelligence & Data Analytics (Scheveningen)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Business Data Analytics consultant
  • Wanneer
    September 2024 16 - 20 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Je doorloopt het dit bedrijf afstudeeprogramma door middel van: 

  1. Trainingen: tooling, analytics, consulting vaardigheden
  2. Ondersteuning projecten. Dat betekent dat je als afstudeerder NIET aan het werk gezet als consultant. Jouw focus moet liggen op afstuderen. Echter, participeren tijdens enkele van onze projecten geven context wat ten goede komt aan je afstudeerproject, praktijkproduct.
  3. Organiseren van en deelnemen aan events. Je en je mede afstudeerders organiseren een dit bedrijf business/sociaal event. Business events zijn veelal met gastspreker. Social events zijn gezellige activiteiten zoals karten in Antwerpen. Maandelijks is er een dit bedrijf event. 
  4. Maandelijks zijn meerdere afstudeerbijeenkomsten. Onderzoeksvaardigheden, presentaties geven, etc.

Werkzaamheden

Wat je gaat onderzoeken.

dit bedrijf wenst de mogelijkheden te onderzoeken van een Performance Analytics Benchmark product. 

Namelijk een overzicht waarin is weergegeven hoe vergelijkbare organisaties in 1 branch ten opzichte van elkaar presteren. De innovatieve weergave die gewenst is bestaat nog niet (voor zover wij weten). Een voorbeeld hiervan is de competitieweergave net als de Eredivisie of standen in de formule 1. Het doel van de opdracht is dat een organisatie kan  zien hoe het presteert ten opzichte van andere organisaties en waar mogelijk verbeterpotentieel te vinden is. 

Deze opdracht doe je niet alleen. Samen met nog een collega afstudeerder ga je aan de slag.  Vanuit de probleem analyse gaan jullie werken aan de onderzoeksvraag. Op regelmatige basis presenteer je en discussier je jouw bevindingen met je begeleider.

Gewenste profiel

De actualiteitswaarde van de onderwerpen is hoog. Uiteraard dien je e.e.a. te onderzoeken met behulp van hedendaagse inzichten, methoden, modellen en theorieën. 

  • Je volgt een relevante opleiding (bij voorkeur Business IT & Management, Finance & Control, Bedrijfskunde, Informatica,  toegepaste wiskunde, etc)
  • Je hebt interesse in het doorgronden van processen,  automatisering en data.
  • Je bent interesse in het consulting en advies vak. Je wilt deze benodigde vaardigheden bij dit bedrijf leren.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en je bent nauwkeurig, analytisch en enthousiast
  • Je bent beschikbaar voor 4 of 5 dagen per week, afhankelijk van je opleiding

Wat bieden wij

Tijdens deze afstudeerstage ga je werken aan jouw marktwaarde. Je gaat ervaring opdoen in het vertalen van (big) data naar praktisch toepasbare oplossingen met behulp van Power BI & Analytics. Als onderdeel van het dit bedrijf afstudeer programma krijg je Power BI en consultancy trainingen en wordt je begeleid door een ervaren scriptie begeleider.

Ons leidend principe is dat je een waardevolle en leuke afstudeerperiode gaat ervaren. Middels ons afstudeerprogramma  vergroot je de kans op succesvol afstuderen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CP-FM BV

CP-FM BV