HR-Stage bij De Lekkerkerker Group!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
HR-Stagiair
 • Wanneer
  September 2024 4 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 375 per maand
  Op fulltime basis
Taakomschrijving

De Lekkerkerker Group is per september 2024 op zoek naar een enthousiast en leergierige HR stagiair!

Werkzaamheden

Wil je in een klein team in de volle breedte HR-ervaring opdoen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De Lekkerkerker Group is een succesvol familiebedrijf in de zuivelindustrie. De afdeling HR in Lopik bestaat uit 3 vaste medewerkers en een parttime student. We zijn werkzaam voor  de twee productiebedrijven binnen de Lekkerkerker Group, actief in de metaalindustrie en food sector. Er wordt op de afdeling hard gewerkt én veel gelachen. 

Als stagiair draai je mee met de dagelijkse werkzaamheden en neem je deel aan projecten op de afdeling. Deze stage geeft je inzicht in de praktische uitvoering, wettelijke regels en ethiek die het HR-vak met zich meebrengt. Een greep uit de werkzaamheden:

 • Uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van de personeelsadministratie.
 • Werving- en selectieactiviteiten.
 • Adviseren en ondersteunen van medewerkers en leidinggevende bij HR-gerelateerde vraagstukken.
 • functieprofielen bijwerken.
 • Ondersteunen bij verzuimbegeleiding.
 • Meedenken en meewerken bij projecten. 
 • Bijwonen van diverse besprekingen.
 • Aan de slag met verschillende werkgeversportalen.

Naast deze taken kun je diverse projecten oppakken. Voor 2024 staan op de agenda: het versterken van de organisatiecultuur, het aanvullen van het on boarding proces, focussen op sterk werkgeverschap en PMO en PAGO onderzoek. Verder ontwikkelen we beleid op diverse gebieden, waar je - afhankelijk van je interesse - een bijdrage aan kunt leveren.

Gewenste profiel

We maken graag kennis met je als je:

 • Een mbo- of hbo-opleiding richting Human Resource Management (of vergelijkbaar) volgt.
 • Enthousiast, sociaal en communicatief bent.
 • Goed overweg kunt met Microsoft Office.
 • Gevoel voor humor hebt en je mening en visie kenbaar durft te maken (of dit laatste verder wilt ontwikkelen).

Wat bieden wij

Je ontvangt een stagevergoeding van € 375,- bruto per maand (op fulltime basis, als je minder dan 5 dagen werkt is de vergoeding uiteraard naar rato). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je geen OV-jaarkaart hebt.

Bedrijfsprofiel:

De Lekkerkerker Group bestaat uit twee bedrijven: Lekkerkerker Food (gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas en Lekkerkerker Dairy & Food Equipment (revisie en verkoop van tweedehands zuivelmachines). In totaal hebben we zo’n 135 mensen in dienst. Binnen de Lekkerkerker Group heerst een informele sfeer en zijn de lijnen kort. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.

Zoek je een stageplek waar je dagelijks met veel plezier naar toe gaat én veel leert? Stuur dan een mail naar de afdeling HR: HRM@lekkerkerker.nl. Je kunt ook bellen of appen: 0348-558080 / 06-22093369. We kijken met belangstelling uit naar je reactie!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Lekkerkerker Groep

Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Group is sinds 40 jaar een succesvol internationaal familiebedrijf in de zuivelindustrie. Met de 2e generatie aan de leiding sinds 2016 wordt er volop ingezet op verdere professionalisering en commerciële groei. De Groep bestaat uit twee bedrijven, waarvan één productiebedrijf in de zuivel, Lebo Kaas, en één bedrijf waar wereldwijd zuivelprocessing- en verpakkingsmachines en complete fabrieken worden gereviseerd, verkocht en geïnstalleerd. Lebo Kaas is gespecialiseerd in de productie van verse roomkaas. Er werken bij onze organisatie circa 135 mensen.

Ons bedrijf kent een informele sfeer, waar werknemers echt een binding hebben met de organisatie. Ondernemerschap, kwaliteit, duurzaamheid, professionaliteit, flexibiliteit, samenwerken en plezier in je werk zijn de kernwaarden van waaruit we denken en handelen.