Meewerkstage Marketing & Communicatie in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 20 - 20 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 700 per maand
  obv 36 uur
Taakomschrijving

Zoek jij een meewerkstage waarbij je wordt uitgedaagd en het beste uit jezelf kan halen? Wil je de eerste stappen nemen in de financiële wereld? Kom dan vanaf maart 2024 stage lopen bij CACEIS op de afdeling Marketing & Communicatie

Waar kom je te werken als Stagiair Marketing & Communicatie bij CACEIS?

CACEIS is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op effecten-dienstverlening aan professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Onze strategie en dienstverlening zijn gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians/bewaarbedrijven in de financiële markten. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden voor onze bank, net als risicomijdend gedrag en een laag risicoprofiel. Het team Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor het verhogen van onze naamsbekendheid, het aanjagen van sales en het creëren van content voor onze specialisten.

Werkzaamheden

Wat ga je doen als Meewerkstagiair Marketing & Communicatie?

Een stageplek binnen een ambitieuze organisatie, die een leidend rol in de Nederlandse institutionele markt nastreeft; een stageplek met uitdaging en verantwoordelijkheid; met de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden.

Als Stagiair Marketing & Communicatie doe je een onderzoek naar de concurrentie van CACEIS in de Nederlandse markt van asset servicing- dienstverlening. Dit betreft een onderzoekende en uitvoerende rol. Ook ga je ondersteuning bieden bij het vertalen van deze analyse naar klantcommunicatie. Als er nog tijd over is, kan er ondersteuning verleend worden aan andere teamactiviteiten op het gebied van marketing. Op deze manier kom je in aanraking met de dienstverlening van CACEIS, de klantgroepen van CACEIS, project- en procesmatig werken.

Gewenste profiel

Wat heb je nodig om als Stagiair Marketing & Communicatie aan de slag te gaan?

• HBO opleiding (affiniteit met financiële sector);

• Je kan projectmatig en gestructureerd werken, met een oog voor analyse;

• Je bent proactief, klantgericht, vasthoudend, betrouwbaar en zelfstandig;

• Je bent 4-5 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij

Wat maakt het leuk om bij CACEIS stage te lopen?

CACEIS biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft. Daarnaast ontvang je van ons een eigen laptop waarmee je kunt werken. Tevens ontvang je een uitstekende stagevergoeding van €700,- per maand op basis van een 36-urige werkweek. Ons kantoor bevindt zich aan de rand van Amsterdam en is goed bereikbaar met het OV.

Ben jij de stagiair Marketing & Communicatie die we zoeken?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv en motivatie rechtstreeks naar Selisha Hindori (Recruiter) via recruitment-NL@caceis.com. Wil je meer informatie over deze stage dan kun je contact opnemen met Dominique Allard via Dominique.allard@caceis.com

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CACEIS BANK, Netherlands Branch

CACEIS BANK, Netherlands Branch

CACEIS is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op effecten-dienstverlening aan professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Onze strategie en dienstverlening zijn gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële markten. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden voor onze bank, net als risicomijdend gedrag en een laag risicoprofiel.