Leuke HBO meewerkstage met veel vrijheid in omgeving Amsterdam (25 km)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Junior marketeer Social Media en online marketing
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 22 weken 24 - 32 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit is een klein bedrijf in Mijdrecht (25 km van Amsterdam en Utrecht). Wij vertalen de wensen van onze klanten in mooie keukens die wij middels 3D-visualisatie aan hen presenteren en die wij vervolgens voor hen gaan realiseren. Inmiddels sluit onze uitstraling echter niet meer aan bij de beoogde doelgroep en daar moet wat aan gebeuren. 

Wil jij ons helpen met een facelift en ons bedrijf op een aansprekende wijze onder de aandacht te brengen?

Wie zijn wij?
Dit bedrijf bestaat uit 2 mensen: mijn man, Ruud van den Berg, en ik: …. 

Ruud zit al meer dan 25 jaar in de keukens en is een kei in het maken van creatieve ontwerpen. Vervolgens plaatst hij elke keuken die door ons ontworpen is, zodat wij onze kwaliteit in eigen hand houden en niet afhankelijk zijn van externe monteurs. 

Ikzelf kom uit het bedrijfsleven, waar ik jarenlang marketing manager ben geweest. Ik heb gewerkt bij Perfetti van Melle, waar ik verantwoordelijk was voor de Klene-drop relaunch. Daarna heb ik gewerkt bij een wereldwijk marktonderzoeksbureau, waar ik klanten als Unilever, Coca-Cola, Philips en Friesland Campina hielp bij het vormgeven van hun strategische marketing-vraagstukken.

Werkzaamheden

Wat doen wij? Inmiddels werk ik samen met mijn man in ons bedrijf  waar wij keukens ontwerpen en realiseren. 

Wij bezoeken onze klanten thuis, luisteren naar hun wensen en ideeën en krijgen een goede indruk van de thuisomgeving. 

Vervolgens werken wij enkele ontwerpen uit en presenteren die aan de klant, ook weer bij hen thuis. Als er uiteindelijk een ontwerp is gekozen, komen de klanten bij ons op kantoor om daar de juiste kleuren van de keuken uit te kiezen en te bepalen welke apparatuur ze erin willen hebben. 

Daarna gaat de keuken in bestelling en zodra hij geleverd is, gaat Ruud hem zelf plaatsen bij de mensen thuis. 

Wij hebben een hele goede reputatie. Onze lijnen zijn kort, we communiceren goed met zowel klanten als leveranciers en we leveren een uitstekende kwaliteit. Daarover zijn onze klanten het allemaal eens, zoals je ook kunt lezen in de referenties op onze website (die overigens nodig bijgewerkt moeten worden!)

Ondanks mijn uitgebreide marketing-ervaring kom ik er echter niet toe ons bedrijf zichtbaarder te maken op de social media, een onmisbaar medium in deze tijd. Ik heb de ideeën en ik weet waar ik zichtbaar wil zijn, voor wie en wat de boodschap is, maar ik mis het geduld en vaak de tijd om dat goed op te kunnen pakken. 

Wat kom je bij ons doen? Wij zouden het fijn vinden als je onze website kunt verfrissen. We willen een andere kleurstelling en een nieuwe 'look-and-feel'. Daarnaast ontbreken er een heleboel gerealiseerde projecten op onze site die we wel onder de aandacht willen brengen. Dit moet dus up-to-date gemaakt en bijgehouden worden. Onze website is opgebouwd in Wordpress en kennis van dit programma is zeer wenselijk. 

Een nieuwe, verfrissende website is slechts een deel van de marketing-mix. Het kenbaar maken van ons bedrijf en wat we doen onder onze doelgroep, en deze uitbreiden, is ons belangrijkste doel het komende jaar. 

Daartoe moeten we meer zichtbaar worden op social media met aansprekende en verleidende posts, die ervoor moeten gaan zorgen dat het aantal aanvragen gaat stijgen.  En misschien heb jij ook nog wel ideeën over hoe we meer aanvragen kunnen creëren. Wij laten ons graag verrassen, maar je moet wel weten dat ons marketing budget beperkt is. Slim denken en voordelige oplossingen zoeken is dus zeker de bedoeling.

Gewenste profiel

 • kennis van Wordpress c.q. websites bouwen
 • affiniteit of ervaring met design programma's
 • flexibiliteit: wij zijn maar een klein bedrijf zonder grote marketing budgetten, dus soms moet je gewoon creatief zijn en het beste halen uit wat er is. Roeien met de riemen die we hebben, zeg maar. 
 • een flinke dosis humor en gezelligheid. Uiteindelijk zitten we maar met z'n tweeën op kantoor en dan is het wel leuk als het gezellig is, toch?

Wat bieden wij

Waarom zou je bij ons stage komen lopen? Werken bij een ZZP-er is heel anders dan bij een 'echt' bedrijf. Bij ons sta je heel dicht bij de praktijk, hebben je akties directe gevolgen en zijn de resultaten snel meetbaar. 

Er is veel ruimte voor eigen inbreng en dat moet je aanspreken. Wij juichen initiatief toe, hoewel we zeker ook echt onze eigen ideeën hebben en je dus niet zomaar in het diepe gegooid wordt. 

Bij een klein bedrijf zoals het onze, kom je echt met alle aspecten in aanraking. Je krijgt op een hele duidelijke manier in praktijk te zien wat het effect is van de dingen die je op school leert. Theorie komt hier tot leven.

Uiteraard krijg je bij ons een (bescheiden) vergoeding want wij zijn blij als je ons komt versterken en dat willen we graag belonen. Maar vooral hopen we dat je hier met plezier in alle vrijheid je creativiteit kwijt kunt en dat je kunt terugkijken op de leukste stage die je je had kunnen wensen :-).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Mijdrecht, Nederland