Administratie stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  We zijn zeker bereid een leuke stagevergoeding te vergoeden bij wederzijds tevredenheid.
Taakomschrijving

We zijn dit bedrijf, een klein administratiekantoor gevestigd in Zeist. We bedienen dagelijks meer dan 50 klanten (B.V.'s en EZ gelijkmatig verdeeld) en daarnaast assisteren we specifieke klanten bij de uitvoering van de benodigde administratieve handelingen. Yuki en Exact Online zijn de pakketten waarmee we werken. Klanten betalen veelal een vast laag maandbedrag waarvoor we alle werkzaamheden doen van administratievoering, aangiftes tot jaarrekening.

Werkzaamheden

Deze bestaan uit allerhande administratieve werkzaamheden zoals factuurverwerking, uitvoeren van controles en voorbereiden van jaarrekeningen en aangiftes.

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar stagiairs die minimaal een MBO opleiding volgen of niveau hebben. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is belangrijk. De werkzaamheden vereisen uiteraard nauwkeurigheid maar daarnaast ook zelfstandigheid en het stellen van de juiste prioritering.

Wat bieden wij

Voordeel van een kleine organisatie is de breedte van de werkzaamheden en dat alle facetten van het vak plaatsvinden binnen die organisatie. Daarnaast zijn we onderdeel van de landelijke oamkb organisatie waardoor kennis en scholing altijd dichtbij is. Ook is er met de "oamkb academy" een  uitgebreide interne opleiding te volgen die volledig gebaseerd is op de oamkb standaarden en dagelijkse praktijk.

Ben je op zoek naar een leuke stageplek bij een klein administratiekantoor dicht bij jou in de buurt? Solliciteer dan bij ons en leer de moderne, papierloze manier van werken bij oamkb kennen. Na de studie zijn er ook diverse doorgroei mogelijkheden of dat nu in op het kantoor in Zeist is of bij andere grotere oamkb kantoren in de buurt.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

oamkb Zeist

oamkb Zeist

Lean en mean administratiekantoor in Zeist met uitdagende klanten, groot en klein, BV's en eenmanszaken.