Toffe Marketing Communicatie stageplek bij een ecommerce Start-up

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Kom stage lopen bij een dit bedrijf en werk mee aan projecten in de ecommerce die de markt steeds weer op een andere manier verrassen! Disrupt, make, work, smile. Wij ontwikkelen concepten om webwinkels naar een hoger niveau te tillen en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zullen we aanpassen aan jouw eigen kwaliteiten en doelen. Affinitief met ecommerce en een goede inzet is een pre. Je moet dus bekend zijn met webwinkels!

Er is genoeg te doen, van het schrijven van blogartikelen, het maken van content, het meedenken over nieuwe concepten tot het organiseren van evenementen. 

- bijhouden websites - maken van content - doelgroep en concurrentie onderzoek doen - partner netwerk opzetten en onderhouden - events mee organiseren - (creatieve) marketing uitingen bedenken

Beschik je ook nog over een set design skills of ben je handig met Google dan hoef je helemaal niet stil te zitten!

Gewenste profiel

Ben jij flexibel, vind je het leuk om met verschillende dingen bezig te zijn. Kun je goed schrijven, maar weet je ook hoe AI jou een handje kan helpen? Beschik je over een HBO denk niveau en ben je in staat om doelen te formuleren en te handelen met een bepaalde visie voor ogen? Wil je proeven hoe het is om in een super dynamische werkomgeving aan de slag te gaan en ben je leergierig. Dan weet ik zeker dat wij een coole stage plek voor jou kunnen creëeren!

Wat bieden wij

 • Unieke doorgroei en leer mogelijkheden
 • Zeer leerzame werkomgeving
 • Gevarieerde stage
 • Zelfstandigheid en eigenaarschap wordt gewaardeerd
 • Top locatie midden in het centrum van Eindhoven
 • Beloond naar inzet

Zin om écht iets te leren en iets bij te dragen bij een uitdagende ecommerce start-up? Trek je stoute schoenen aan en neem contact op. Je kunt per direct aan de slag, ook als eventuele bijbaan!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

DMWS BV

DMWS BV

DMWS is een Lightspeed en Shopify theme & app partner gefocust op hoogwaardig design zonder de conversie uit het oog te verliezen. We ontwikkelen immers e-commerce oplossingen. 🛒

Al een decennium lang ondersteunen wij starters, ervaren webwinkeliers (merchants) en enterprises in meerdere platforms en nu is het tijd om onze producten voor de wereld toegankelijk te maken via verschillende SAAS platformen.

Naast DMWS rollen wij regelmatig nieuwe ecommerce concepten uit, zoals PLUS+ voor Lightspeed. Wij houden de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten en proberen in te spelen op de behoeftes van de klanten. Wil jij deel uitmaken van de ecommerce revolutie?