Leukste stageplekken voor CMD en zakelijk illustreren in Den Haag

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Zakelijke illustrator | Multimedia designer
 • Wanneer
  September 2024 12 - 26 weken 24 - 32 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Vanaf Februari 2024 hebben wij opnieuw 2 plekken voor meeloop stage, afstudeerstage of snuffelstage. 

Om maar met de deur in huis te vallen: dit bedrijf  / Huis van Vernieuwing is de leukste start-up die wij kennen (en ja we zijn bevooroordeeld!). Onze organisatie groeit!

Steeds meer organisaties willen veranderen in vooruitstrevende werkplekken. Dit betekent dat wordt gewerkt aan creativiteit, in de organisatiecultuur én in de manier van communiceren. 

Wij helpen organisaties bij het maken van de omslag naar een creatieve, innovatieve organisatiecultuur.

Dit doen wij vanuit twee takken: dit bedrijf helpt organisaties om impact te maken met visuele communicatie. Stoppen met informeren, starten met inspireren! Wij verzorgen praatplaten om complexe thema’s in één oogopslag te communiceren, geven workshops in zakelijk tekenen en ontwerpen visuele werkvormen voor creatieve sessies.

Huis van Vernieuwing leidt medewerkers op tot Creative Changemakers, faciliteert op een creatieve manier strategiesessies en organiseert trainingen en evenementen die te maken hebben met creatief denken en handelen in een zakelijke context.

We hebben ruimte voor 2 stagiairs voor de periode vanaf februari '24

Werkzaamheden

Je bent gek op uitdaging en afwisseling. Je gaat je bezighouden met het ontwerpen en uitdenken van onze producten en diensten. Wij maken zakelijke illustraties, praatplaten, live getekend verslag, organiseren workshops en visuele designsprints. We hebben een online academie en organiseren elk jaar het werk festival Chaos in de Orde. Allemaal een eigen branding onder het zelfde huis.  Je krijgt je eigen opdrachten waarin je alleen of samen met andere tekenaars en facilitators zorgt voor een goed resultaat. 

Wij werken voor klanten in heel Nederland. Onze creatieve werkplek is in Den Haag, maar je kunt regelmatig vanuit huis werken of daar waar jij het prettig vind. Onze klanten zijn divers: ministeries, waterschappen, onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten, banken. De ene dag een strategisch jaarplan samenvatten in een praatplaat en de andere dag visuele graphics maken? Je loopt met ons mee en ziet hoe dit allemaal te werk gaat. 

Jij vindt het heerlijk om binnen de kaders van een opdracht je creativiteit in te zetten om te verrassen. Tekenen? Branding? We kunnen jou er ’s nachts voor wakker maken (maar no worries: dat doen we niet). Je zet je teken skills in om visuals uit te werken voor verschillende doeleinden. Met het Adobe pakket kun je overweg om designs te maken voor print & digitaal gebruik. Ook social media is onderdeel van je werkzaamheden.  Je helpt mee met het maken van de beelden op onze content middag 1x per maand.

Gewenste profiel

Je volgt bij voorkeur en creatieve opleiding, en/of werkervaring en HBO denkniveau.

Je tekent vlot en hebt ervaring met tekenen op papier én digitaal. Kennis in Procreate en het Adobe pakket is een pre.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Wat bieden wij

Voor een designer bieden wij een gevarieerde stageplek, in een leuk kleinschalig team. Je krijgt veel vrijheid (en verantwoordelijkheid). Je bent een echte intrapreneur: iemand die meebouwt aan het bedrijf en zelfstandig aan de slag gaat voor en met klanten als je daar klaar voor bent. We nemen je mee onder onze vleugels.

Reageer op de vacature als je denkt dat wij bij jou passen, en jij bij ons. We vinden een solicitatie video nog veel leuker! Vertel ons waarom jij deze stage plek wil hebben (in een korte video) en we reageren zo snel mogelijk terug.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Huis van Verbeelding

Huis van Verbeelding

Huis van Verbeelding is de #1 visuele dienstverlener. We helpen organisaties met communicatie die blijft plakken. Visuele communicatie hoort thuis in organisaties van nu en de toekomst.
Wij leren werknemers hoe je tekeningen inzet voor een zakelijk doel, of ondersteunen hun visuele communicatie met een praatplaat, of we sturen tekenaars die live tijdens een sessie de kern visueel vastleggen.