Uitdagende en creative (afstudeer)stage in Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Natuurlijk krijg je bij ons een stagevergoeding die past bij jouw inbreng in de organisatie. Dit zullen wij met elkaar overeenkomen tijdens de gesprekken.
Taakomschrijving

Wie we zijn
Gepassioneerde vakidioten, zo kun je ons het best omschrijven. We doen uitdagende projecten op het gebied van development, creative design, support en performance bij toonaangevende opdrachtgebehvers. Startups, mkb+ en multinationals, zoals AkzoNobel, FrieslandCampina en Deutsche Telekom. Met onze jarenlange ervaring en expertise weten we het probleem van de klant snel boven water te krijgen. We gaan concreet aan de slag
met schaalbare geavanceerde oplossingen. 

Less is more. We bouwen en ondersteunen efficiënte oplossingen voor complexe problemen, waarmee onze klanten vele euro’s per jaar besparen. We doen geen concessies op de kwaliteit, het onderhoud en de veiligheid van de oplossing. Bij dit bedrijf ontwikkelen we platformen, websites, apps en campagnes die niet onnodig ingewikkeld zijn. Ze zijn altijd eenvoudig in gebruik en beheer. Wij zijn van strakke code, vakmanschap en werkplezier. We houden ook van een geintje, want er is meer dan werk alleen. 

IT moet en kan anders. Sneller, voordeliger en minder complex. Zonder onnodig overleg en bureaucratie, met meer passie en visie. Wij zijn gepassioneerde IT-vrienden die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing samen met de klant. Want er is altijd een simpele oplossing voor een complex probleem. Nuchter in de omgang, tech-minded, recht op het doel af en altijd bereid tot dat stapje extra. Geen uitdaging is ons te gek. We leveren het
project pas op als we trots zijn op het resultaat. We slaan onszelf nooit op de borst. Hoe goed we zijn, laten we onze klanten liever vertellen.  

Wat ons uniek maakt
We zijn het meest trots op onze cultuur. De beste omschrijving is een groep vakidioten met passie voor IT. Vrienden, of misschien wel een soort familie. We zijn tech driven, totaal niet arrogant, hulpvaardig en eerlijk. Samen werken we aan hetzelfde doel: de beste oplossing voor de klant. Bij ons is iedereen welkom, als je maar uitblinkt in je vak. Wij streven naar een dynamische en inclusieve werkomgeving. Verschillende perspectieven en achtergronden zijn goed voor innovatie en groei. Er is veel ruimte voor feedback, daarmee help je elkaar vooruit. We respecteren je, zien je en zetten in op je skills. Onze mensen beheersen een
groot scala aan talen en frameworks, daar profiteer jij ook van.  

Wat we belangrijk vinden
Nuchter in omgang en aanpak: We zijn rechttoe, rechtaan. Niet onnodig praten, maar gewoon doen. Doelmatig en doortastend, daar houden we van. Bij ons praat je rechtstreeks met het technische team – aan tussenlagen doen we niet. Vaak beginnen we tijdens ons eerste gesprek al aan de oplossing, zodat je meteen de richting van het resultaat ziet.

Samen werken aan het resultaat: Klanten worden collega’s, samen werken we naar het gestelde doel. Vertrouwen staat altijd
centraal in de co-creatie met onze klant. Samen duiken we gelijk de technische diepte in. We zeggen ook wel eens ‘nee’, als dat beter is voor de klant.

Gedreven door technologie: Wij willen altijd iets neerzetten waar we samen met de klant trots op kunnen zijn. Slimme oplossingen waarmee de klant jaren vooruit kan, efficiënter en effectiever kan werken en geld kan besparen. Voor gecompliceerde problemen vinden we inventieve oplossingen. Hierbij vermijden we lange routes en blijven we weg van alle onnodige extra’s. Onze code is
less is more.

Werken bij ons
Dit bedrijf zoekt mensen die het in de IT anders willen doen. Die kicken op strakke code, vakmanschap én veel werkplezier. Niet op strakke pakken, onnodige heisessies en dom uurtjes rammen. Bij ons heb je veel eigen inbreng. We vertrouwen op jouw expertise en je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij dit bedrijf geef je je baan zelf vorm. Je mag eigen projecten aandragen en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een creatieve en gedreven Grafisch Design Stagiair(e) die ons marketingteam komt versterken. Deze stage biedt de perfecte kans om hands-on ervaring op te doen in het visueel vormgeven van onze marketingstrategie en het vergroten van onze naamsbekendheid. Als stagiair(e) bij dit bedrijf zul je werken aan een breed scala van taken, waaronder:

 • Het ontwerpen en editten van video's en foto's.
 • Het creëren van content voor zowel onze online als offline kanalen.
 • Bijdragen aan onze contentstrategie.
 • Ondersteuning bieden bij het up-to-date houden van onze website.
 • Deelnemen aan diverse andere marketingactiviteiten.

Gewenste profiel

 • Je volgt een HBO- of MBO4-opleiding in de richting van Grafisch Design, Marketing, Communicatie of een vergelijkbare studierichting.
 • Je hebt ervaring met grafisch ontwerp en bent bekend met de laatste trends in video/foto editing.
 • Je bent creatief, zelfstandig en neemt initiatief.
 • Ervaring met content creatie voor diverse kanalen is een pré.
 • Ee hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en zelfstandige stageplek binnen een dynamisch team.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • De mogelijkheid om je grafische vaardigheden in de praktijk te brengen en verder te ontwikkelen.
 • Een goede stagevergoeding.
 • Ruimte voor schoolopdrachten en de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren.
 • Kans op doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie na succesvolle afronding van de stage.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Utrecht, Nederland