Online Marketing Stage bij dit bedrijf in Zaltbommel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Online Marketing intern
 • Wanneer
  September 2024 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

Ben jij die student die altijd de meest originele ideeën op tafel gooit zonder dat iemand erom vraagt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt terecht op de afdeling Marketing & Sales waar een team van enthousiaste collega’s om jou staan te springen! Binnen de kortste tijd maak jij onderdeel uit van het team en ben jij echt een toegevoegde- en onmisbare waarde voor iedereen! Je zult ongeveer 6 maanden gaan meewerken op de afdeling Marketing & Sales van dit bedrijf, waar je alles leert over Adwords, Webshopmanagement, Affiliate Marketing, e-mailmarketing en inzicht krijgt in de rol die marketing speelt in de organisatie. Je gaat tijdens deze stage onder andere de … up to date houden, gaaf toch? Naast … heeft dit bedrijf meerdere merken, waaronder … en …, waarvoor jij veel verschillende opdrachten zult uitvoeren. Je leert super veel over online marketing en krijgt tijd om aan je eigen schoolopdrachten te werken.

Werkzaamheden

 • Je gaat alles leren over Adwords, Webshopmanagement, Affiliate Marketing, e-mailmarketing en inzicht krijgt in de rol die marketing speelt in de organisatie.

Gewenste profiel

 • Naast jouw enthousiasme ben je nauwkeurig en vind je het leuk om creatief bezig te zijn. Ook ben je nieuwsgierig, wil je graag vernieuwende ideeën inbrengen en een hoop leren. Je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Ben jij die enthousiaste student die veel wil leren en niet kan wachten om van start te gaan? Stuur dan jouw motivatiebrief met cv naar [\vacatures@elbuco.nl]. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Marieke Dekker van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129042. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Elbuco B.V.

Elbuco B.V.

Al 50 jaar zijn wij dé partner voor het leasen van consumentengoederen voor zowel de consument als het bedrijfsleven. Elbuco biedt een high service leaseconcept aan waarbij de consument niet langer producten bezit, maar toegang krijgt tot het gebruik van deze producten met daarbij de volledige service op en onderhoud van die producten van installatie tot omruil zonder onverwachte kosten. Elbuco biedt het leaseconcept zowel via consumentenlabels als via zakelijke samenwerkingen in de markt aan. Met deze zakelijke samenwerkingen bundelen de strategische partners en Elbuco de krachten om zo gezamenlijk een unieke propositie aan de eindgebruikers aan te bieden. Elbuco is een door Stichting ELBHO (Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs) erkend stagebedrijf voor het hbo en wo, voor opleidingen op het gebied van Finance, Control, Marketing, ICT en HR.