Dit bedrijf heeft plek voor een stagiaires! Zien we je snel? In Amstelveen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 per maand
Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaires voor 5 maanden vanaf februari 2024 voor de afdelingen: Marketing, HR, Category Management, Copywriters of Training. Tijdens deze stages van 32 tot 40 uur werk je op ons hoofdkantoor te Amstelveen (en vanuit huis).

Gewenste profiel

Je volgt een hbo-opleiding in de richting van de stage en daarnaast heb je ook een sterke affiniteit met cosmetica. Een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Wat bieden wij

Dit bedrijf biedt een uitdagende, afwisselende en leerzame meewerkstage in een prettige, informele werksfeer. In dit groeiende, ambitieuze bedrijf en een enthousiast en jong team van collega's kun jij elke dag weer het verschil maken. Je wordt goed begeleid in het hele stagetraject en zult wekelijks met je stagebegeleider zitten. Daarnaast krijg je uiteraard een stagevergoeding en ontdek je alle ins & outs van de niche cosmetica branche.

Ben je enthousiast geworden? Bekijk dan nu de vacatures op onze website: https://www.skins.nl/vacatures

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Skins Cosmetics B.V.

Skins Cosmetics B.V.
 • Cosmetica / Persoonlijke verzorging
 • Middelgroot (50-249)
 • Amstelveen, Nederland

Skins Cosmetics is in 2000 opgericht als Nederlands’ eerste in niche cosmetica gespecialiseerde retail concept. Skins Cosmetics onderscheidt zich door persoonlijke service, storytelling en een unieke, bijzondere merkencollectie die nergens anders in Nederland verkrijgbaar is. Het succes van Skins heeft geresulteerd in een brede acceptatie van ‘niche’ cosmetica en een groeiend aantal Skins winkels en een distributietak met ruim 250 winkels als klant.