MBO/ HBO Marketing (afstudeer)stage in Leeuwarden

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  Mei 2024 10 - 26 weken 12 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Wij werken niet vaak met stagairs. Daarom bespreken we onderling graag de vergoeding, om zo de beste oplossing te vinden.
Taakomschrijving

Ben je klaar om een duik te nemen in de dynamische wereld van online marketing en een échte impact te maken? Wij bieden een unieke kans voor een gedreven stagiair om nét dat verschil te maken voor onze klanten.

Werkzaamheden

Als onderdeel van ons marketingteam zal de stagiair(e) een integrale rol spelen in het uitvoeren en optimaliseren van onze online marketingstrategieën. De taken omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

Content Creatie en Beheer: Ontwikkelen en publiceren van boeiende content voor onze klanten. Dit omvat het schrijven van artikelen, het creëren van (visuele) content, en het opzetten van doeltreffende campagnes

Google Ads Optimalisatie en Beheer: Onze Google Ads accounts zijn goud waard. De stagair(e) zal zich dan ook veel bezig houden met de huidige campagnes en op zoek gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden.

SEO en Website Optimalisatie: Assisteren bij het analyseren en verbeteren van de vindbaarheid van onze website. Dit houdt in het uitvoeren van zoekwoordonderzoek, optimaliseren van webpagina’s voor zoekmachines, en het bijdragen aan linkbuilding strategieën.

Data Analyse en Rapportage: Gebruik maken van analytics tools om de prestaties van onze marketingcampagnes te meten. De stagiair(e) zal rapporten opstellen en inzichten verstrekken om besluitvorming te ondersteunen.

Marktonderzoek: Uitvoeren van onderzoek naar markttrends, consumentengedrag, en concurrentieanalyse om kansen voor groei te identificeren.

Gewenste profiel

Kennis van de huidige tools binnen het gehele spectrum van online marketing is een must. Denk aan Google Ads, Google Analytics, Tag Manager en Search Console. Ook tools zoals Ubersuggest en Ahrefs zijn fijn om onder de knie te hebben, maar dit kunnen we ook samen leren.

Wat bieden wij

Een groot voordeel is de flexibiliteit qua locatie. Je kunt bij ons hybride werken, dus een deel vanuit huis en een deel vanuit ons kantoor. Je krijgt zelf een set sleutels en kunt dus 24/7 op kantoor werken (mocht je dat willen natuurlijk). De koffie is gelukkig ook erg lekker.

Daarnaast leer je de nieuwste technieken en is er veel ruimte voor eigen input. Bureaucratie ga je hier niet vinden, en een dynamische werksfeer is erg belangrijk voor ons. We staan open voor input en feedback, en hopen ook dat je dit zelf aankunt.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Leeuwarden, Nederland