Stagiair(e) Camera en Montage gezocht! Help ongeneeslijk zieke mensen om een blijvende herinnering na te laten voor hun kinderen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Camera en Montage
 • Wanneer
  September 2024 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
  Op basis van 40-urige werkweek
Taakomschrijving

Dit bedrijf helpt ongeneeslijk zieke ouders om kosteloos een blijvende herinnering na te laten aan hun kinderen. Wij gaan naar ouders toe om hun levensverhaal op beeld vast te leggen door middel van een mooi gedraaid, uitgebreid interview. We praten niet over de ziekte maar halen juist herinneringen van het leven naar boven: anekdotes over de puberteit, een eerste verliefdheid, mooie reizen, levenslessen... Na afloop van het gesprek krijgen ze een memorybox met Komma USB-sticks en wenskaarten waarop de ouders een persoonlijke boodschap kunnen schrijven aan hun kind, bijvoorbeeld ter ere van eindexamen, rijbewijs of bruiloft. Door middel van het videoportret kunnen ouders voortleven en wordt er een komma, in plaats van een punt achter hun leven gezet. En daarmee kunnen de kinderen over 10, 20 of 40 jaar met terugwerkende kracht hun vader of moeder beter leren kennen.

Werkzaamheden

 • Je filmt en monteert de interviews
 • Je bent veel op pad, door heel Nederland
 • Er gaat een interviewer/regisseur met je mee, maar als je na verloop van tijd de ambitie hebt om zelf de interviews te doen dan kunnen we daar samen naartoe werken

Gewenste profiel

Het is belangrijk dat je goed overweg kan met een camera en geluidsapparatuur. Je maakt mooie shots in een simpele interviewsetting en het geluid is helder.

Voordat je op pad gaat check je je apparatuur: is alles compleet, zijn de accu's opgeladen, heb je reservebatterijen voor de zenders... En je bekijkt hoe je op het afgesproken tijdstip op het juiste adres kan zijn.

Naast het feit dat je de techniek beheerst, ben je geïnteresseerd in mensen en kan je goed luisteren. Omdat de verhalen van de mensen die je filmt vaak aangrijpend zijn is het ook belangrijk dat je die emoties na een draaidag los kan laten.

 • Voor onze snelgroeiende stichting zijn wij op zoek naar een betrokken en enthousiaste stagiair(e) die ons team willen komen versterken. Ben jij dat?

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Komma

Stichting Komma