MBO of HBO Stagiair m/v 3D projectmanagement en content creatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Projectmanager
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
  Salaris: €300,00 - €1.000,00 per maand afhankelijk van het niveau van de kandidaat Flexibele taalvereiste: Nederlands niet vereist Rooster: Flexibele werkuren Secundaire arbeidsvoorwaarden: Bedrijfsfeesten Bedrijfsfitness Flexibele werkuren Vrijdagmiddagborrel Werk vanuit huis Soorten eventuele aanvullende vergoedingen: Bonusregeling Werklocatie: Hybride werken: veelal vanuit huis, en 1 keer per week op ons kantoor op de Spangesekade in Rotterdam
Taakomschrijving

Wij zijn dit bedrijf!

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het creëren van waanzinnige content in 3D voor onze klanten. We werken voor grote namen in de meubel-, fashion-, en machinebouw-industrie.

We bieden onze klanten een dienstenpakket waarbij 3D modelleren centraal staat. Technisch verhaal, maar we creëren dus beeldmateriaal vanuit getekende 3D modellen. Supergaaf! Met als de onderstaande diensten als eindresultaat:

 • 3D modellen
 • fotorealistische renders (mooie, niet van echt te onderscheiden foto's van een product in een omgeving. Bijvoorbeeld, een bankstel in een woonkamer)
 • 3D configurator (een online tool waar de klant in de webshop ZELF een bankstel kan samen stellen, en die kan bestellen)
 • Toffe animaties
 • Augmented Reality

Lastig uit te leggen zonder beeldvorming, dus best kijk je even op …m/3d-visualization-services

Daar vindt je vele voorbeelden van wat we doen voor onze klanten.
Lijkt dit je een leuke branche, dan zoeken we jou.

Werkzaamheden

Wat verwachten we van jou als Stagiair of Junior Project manager:

 • Je hebt een gezonde dosis humor, en vindt het leuk om in een gezellig team grootse dingen te doen. We verwachten dat je enigszins zelfstandig je werk kunt doen. Je valt direct onder de Project manager, die je gaat begeleiden en je ook gaat trainen op het gebied van Projectmanagement in 3D. Dus als je stage periode voorbij is heb je een brok aan ervaring, en ben je wellicht welkom om te blijven!
 • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de klantwens naar een project. Vervolgens zorg je er voor dat het project begeleid wordt en tot een goed einde gebracht wordt. Je denkt mee over optimalisatie van 3D en het projectmanagement, en je leert uiteindelijk volledig zelfstandig projecten te draaien. Daarnaast zijn er bepaalde tools waar je mee leert werken zoals Hubspot, Slack, Asana, etcetera.

Gewenste profiel

Het is dus een combinatie van een ervaring/leer traject waarbij we jou de bagage geven waar je in je verdere carrière baat bij hebt, en het werken aan de de groei binnen dit bedrijf. Een opleiding of zelfstudie in een 3D software pakket is mooi meegenomen. Dus wil je verder in "projectmanagement" dan zijn we op zoek naar jou. Ben je momenteel een opleiding aan het doen in het grafische 3D vak, dan ben je ook zeker welkom. Bijvoorbeeld in de richting: game-design, of 3D modelleren.

Wat bieden wij

We zijn een Rotterdams bedrijf met een informele sfeer. We spelen graag een potje Flipper op ons kantoor, en gaan graag lunchen of een avondje weg met het team. We zijn bijvoorbeeld net terug van een team uitje in Alanya in Turkije. Een leuk en ongedwongen werksfeer dus.

Lijkt dit je een toffe klus? Neem direct contact met ons op.
We hebben niet bepaald een startdatum, dus je mag beginnen wanneer het jou uitkomt! We overleggen graag even met je.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Ymage BV

Ymage BV

Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige 3D-visualisaties, animaties en 3D configuratoren/viewers voor e-commerce.

Daarnaast ontwikkelen we technologische oplossingen voor het genereren van beelden. Retailers, fabrikanten en productmerken gebruiken Ymage om fotorealistische 3D-productcontent op schaal te creëren. We werken voor internationale klanten, en met internationale medewerkers.