Meeloop Stage Project Management 2024

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagaire Project Manager
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 - € 450 per maand
Taakomschrijving

Naar wie zijn we op zoek?

Binnen onze jonge en energieke afdeling Project Management zijn wij op zoek naar een organisatorisch wonder met affiniteit voor retail. Als stagiair werk je mee op de afdeling Project Management en Werkvoorbereiding en draag je bij aan het tot stand brengen van de tofste retailprojecten. You will help dit bedrijf build!

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Als stagiaire ga jij de Project Managers ondersteunen bij het managen van dit bedrijf projecten. Jij gaat alles leren over het Project Management vak, over hoe onze super gave retailprojecten vlekkeloos door de tent gaan. Van brainstormen over designs, het maken van calculaties en projectplannen, aansturen van het projectteam, monitoren van het productieproces en de inkopen organiseren, you will learn it all. 

Jij vind het super tof om dingen te ‘fixen’ en bent dan ook een organisatorisch talent.

Je gaat tijdens je stage ook aan de slag met het controleren van tekeningen, je gaat mee op pad om leveranciers en klanten te bezoeken en gaat projecten opleveren. Je bent dan dan ook enthousiast, gedreven, kan goed overzicht houden en vind het leuk om zelf initiatief te nemen.

Samengevat een super toffe stageplek!

Gewenste profiel

Have you got what it takes?

 • Je staat ingeschreven op een HBO opleiding richting Engineering, Design and Innovation of Bedrijfskunde (eerste of tweedejaars) of soortgelijk.
 • Je hebt ervaring/interesse in de interieurbouw en/of retail
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je kunt goed regelen en bent dan ook organisatorisch sterk
 • Je hebt een proactieve houding en bent goed in het houden van een helikopterview

Wat bieden wij

What’s in it for you?

Een super leerzame stage waar jij een hele hoop gaat leren en waar we ook echt zitten te wachten op jouw input. 

We kunnen je één garantie geven: saai is het bij ons nooit! Werkplezier, een snelle omgeving waarin je veel kunt leren en een spiksplinter nieuw kantoor. Een prima stagevergoeding (tussen de €400 en €450,- per maand). Gedreven en enthousiaste collega’s die in een informele en open sfeer met elkaar samenwerken om het beste resultaat te behalen. Samen hard werken, maar ook samen lachen. Daarbij kun je naast samen werken, ook samen sporten met gratis sportlessen in onze GYM.

Kom jij ons team versterken?

Enthousiast? Gelijk heb je! Ben jij onze nieuwe stagiaire? Stuur dan een bericht naar career@eydenberg.com

Voor 2024 zijn we op zoek naar stagiaires voor zowel de stageperiode die start in februari, als de stageperiode die start in september.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

THE EYDEN BERG

THE EYDEN BERG

Wij zijn THE EYDEN BERG.
Makers van iconische merk ervaringen.

Of het nu een gehele winkel is, een grote (display) productie of iets daartussenin (of daarbuiten). We helpen merken om zich van hun beste kant te laten zien.

THE EYDEN BERG is trots op zijn geschiedenis, die het familiebedrijf heeft gemaakt tot wat het nu is.

Wat ons betreft draait het leven om mooie ervaringen.
We kunnen van winkels verhalen maken. We maken ruimtes en plekken die aanvoelen als een thuis. Locaties die mensen keer op keer willen bezoeken.

Korte lijnen, een opvallende teamspirit, een sterke klantgerichtheid en het vermogen om razendsnel te schakelen zijn kenmerkend voor THE EYDEN BERG.