Marketing Stagiair HBO Meewerk stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing Content, SEO analyse en Marketing Automation onderzoek
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  500 EURO per maand
Taakomschrijving

Ben jij een gedreven marketingstudent met een passie voor creativiteit? Wil je bijdragen aan de versterking van onze online positie bij een van de meest innovatieve bedrijven in de haardenbranche? Dan is dit jouw kans! dit bedrijf Fireplaces zoekt een Marketing Stagiair(e) om ons team te versterken.

Over ons:

dit bedrijf is een toonaangevend bedrijf in de haardenbranche dat bekend staat om innovatie en creativiteit. We streven voortdurend naar nieuwe idee毛n en zetten regelmatig de markt op zijn kop met baanbrekende producten. Ons doel is om een unieke sfeerbeleving te cre毛ren, maximale designvrijheid te bieden, gebruiksgemak te optimaliseren en duurzame oplossingen te leveren. Als marketingstagiair(e) bij dit bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van marketeers en mee te werken aan uitdagende projecten.

Werkzaamheden

Tijdens je stage bij dit bedrijf krijg je volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Je zult je bezighouden met 聽praktische marketingtaken, zoals:

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Schrijven van content voor onze nieuwe website.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Uitvoeren van SEO-analyses en opstellen van actieplannen.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Onderzoeken en implementeren van marketingautomatisering, inclusief mailtemplates, whitepapers, landingspagina's en automatiseringsflows.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Onze website onderhouden.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Assisteren bij het opzetten van een helpdesk voor klanten.

Gewenste profiel

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je volgt een relevante HBO-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je hebt affiniteit met online marketing en social media.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je beschikt over basisvaardigheden in SEO en hebt een creatieve schrijfstijl.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je bent gedreven en leergierig.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Je hebt ervaring met Photoshop, CMS-systemen. Google Analytics is een pr茅.

Wat bieden wij

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Mogelijkheden om je interesse binnen het online vakgebied verder te ontwikkelen.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Samenwerken in een klein en divers team van marketeers en betrokkenheid bij verschillende projecten.

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Een marktconforme stagevergoeding (500 euro per maand).

路聽聽聽聽聽聽聽聽 Ontspanning in onze game room tijdens de middagpauzes, waar je collega's kunt uitdagen voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of FIFA.

Wil je deel uitmaken van ons team en jouw marketingvaardigheden ontwikkelen bij een innovatief bedrijf? Neem dan contact op met Linda Smeets via LSmeets@kalfire.com. Voor vragen kun je terecht bij Thomas Evers via Tevers@kalfire.com.

Ontdek meer over ons op Kalfire.com.

Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons dynamische team en je carri猫re in marketing een vliegende start te geven!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Kalfire B.V.

Kalfire B.V.

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick.

Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gashaarden, houthaarden en elektrische haarden verder vormgegeven en zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.