Marketing Stagiair HBO Meewerk stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing Content, SEO analyse en Marketing Automation onderzoek
  • Wanneer
    September 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    500 EURO per maand
Taakomschrijving

Ben jij een gedreven marketingstudent met een passie voor creativiteit? Wil je bijdragen aan de versterking van onze online positie bij een van de meest innovatieve bedrijven in de haardenbranche? Dan is dit jouw kans! dit bedrijf Fireplaces zoekt een Marketing Stagiair(e) om ons team te versterken.

Over ons:

dit bedrijf is een toonaangevend bedrijf in de haardenbranche dat bekend staat om innovatie en creativiteit. We streven voortdurend naar nieuwe ideeën en zetten regelmatig de markt op zijn kop met baanbrekende producten. Ons doel is om een unieke sfeerbeleving te creëren, maximale designvrijheid te bieden, gebruiksgemak te optimaliseren en duurzame oplossingen te leveren. Als marketingstagiair(e) bij dit bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een enthousiast team van marketeers en mee te werken aan uitdagende projecten.

Werkzaamheden

Tijdens je stage bij dit bedrijf krijg je volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven. Je zult je bezighouden met  praktische marketingtaken, zoals:

·         Schrijven van content voor onze nieuwe website.

·         Uitvoeren van SEO-analyses en opstellen van actieplannen.

·         Onderzoeken en implementeren van marketingautomatisering, inclusief mailtemplates, whitepapers, landingspagina's en automatiseringsflows.

·         Onze website onderhouden.

·         Assisteren bij het opzetten van een helpdesk voor klanten.

Gewenste profiel

·         Je volgt een relevante HBO-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie.

·         Je hebt affiniteit met online marketing en social media.

·         Je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

·         Je beschikt over basisvaardigheden in SEO en hebt een creatieve schrijfstijl.

·         Je bent gedreven en leergierig.

·         Je hebt ervaring met Photoshop, CMS-systemen. Google Analytics is een pré.

Wat bieden wij

·         Ruimte voor eigen inbreng en initiatieven.

·         Mogelijkheden om je interesse binnen het online vakgebied verder te ontwikkelen.

·         Samenwerken in een klein en divers team van marketeers en betrokkenheid bij verschillende projecten.

·         Een marktconforme stagevergoeding (500 euro per maand).

·         Ontspanning in onze game room tijdens de middagpauzes, waar je collega's kunt uitdagen voor een potje tafelvoetbal, tafeltennis of FIFA.

Wil je deel uitmaken van ons team en jouw marketingvaardigheden ontwikkelen bij een innovatief bedrijf? Neem dan contact op met Linda Smeets via LSmeets@kalfire.com. Voor vragen kun je terecht bij Thomas Evers via Tevers@kalfire.com.

Ontdek meer over ons op Kalfire.com.

Wacht niet langer en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons dynamische team en je carrière in marketing een vliegende start te geven!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Kalfire B.V.

Kalfire B.V.

Kalfire is een Nederlandse producent van hoogwaardige gashaarden, houthaarden en elektrische haarden. Het familiebedrijf werd in 1981 in het Limburgse Belfeld opgericht door de familie van Melick.

Ondanks de groei die het bedrijf in de loop der jaren heeft doorgemaakt, heeft Kalfire nooit iets van dat familiekarakter verloren. Dat vertaalt zich in een enorme betrokkenheid bij haar klanten, dealers en producten en in een langetermijnvisie die het mogelijk maakt om te blijven innoveren.

In 2010 nam Beijko van Melick het bedrijf over van zijn ouders. Onder zijn dagelijkse leiding heeft Kalfire zijn visie op het design, de techniek, het gebruiksgemak en de prestaties van gashaarden, houthaarden en elektrische haarden verder vormgegeven en zijn positie als trendsetter verder kunnen verstevigen. Zeer regelmatig schudt Kalfire de markt wakker met spraakmakende innovaties, zowel op technisch als esthetisch gebied.

Kalfire is een bedrijf dat de uitstraling en expertise van een multinational combineert met de oprechte betrokkenheid, laagdrempeligheid en warmte van een familiebedrijf. En dat al bijna 40 jaar.