HBO/WO Stage: Internationaal Ondernemen in Den Haag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
INTERNATIONAAL ONDERNEMEN STAGIAIRE
 • Wanneer
  September 2024 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Task Force Health Care (TFHC) is hét publiek-private platform van en voor de Nederlandse, internationaal georiënteerde, Life Sciences & Health (LSH) sector. Ons doel is in Nederland alle partijen binnen de LSH sector te verbinden en krachten te bundelen om vervolgens de Nederlandse zichtbaarheid en betrokkenheid te vergroten bij wereldwijde uitdagingen in de gezondheidszorg. Daarmee linken wij de Nederlandse “Smart Solutions” aan internationale “Shared Challenges”. Dit doen wij middels het delen van kennis en het ontwikkelen van verschillende collectieve activiteiten. Zoals het organiseren van handelsmissies (inkomend en uitgaand), Holland paviljoenen op medische beurzen, workshops en seminars in Nederland en daarbuiten. Kortom, wat doen wij?

“We improve healthcare together by connecting the right people!”

Onze Cultuur

TFHC is een jonge en dynamische organisatie waar vrijheid, zelfstandigheid, ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid belangrijke begrippen zijn die de organisatie cultuur beschrijven. Centraal bij de TFHC staan plezier in het werk, elkaar inspireren, teamwerk en onze individuele en collectieve sociale drijfveren.

Sociaal ondernemerschap, kwaliteit, professionaliteit en vooruitstrevendheid zijn zaken die ons onderscheiden en die hoog in het vaandel staan van de organisatie. In de toekomstige groei en ontwikkelingen van de TFHC wordt er goed gekeken naar de ondersteuning van persoonlijke ontplooiing.

Werkzaamheden

Een leergierige en proactieve student met commercieel inzicht die ons wil ondersteunen om van het TFHC-platform een one-stop-shop voor de internationalisering van de Nederlandse LSH sector te maken. Jij ondersteunt de Project en Programma Managers van de Task Force Health Care die verantwoordelijk zijn voor de advisering van onze achterban, bestaande uit (startende) exporterende bedrijven, kennisinstellingen, zorgaanbieders etc. met als doel om: hen op de kaart te zetten als dé partners om gezondheid en zorg internationaal te verbeteren. Jouw werkzaamheden omvatten het mede ontwikkelen, afzetten en uitvoeren van coaching trajecten, workshops (pitch, business partners etc.), individuele dienstverlening (business partner search etc.) en publicaties (Health\~Holland Guide).

Kortom, wij zoeken in jou die superheld(in) die onze sociale onderneming wil versterken om gezondheid en zorg wereldwijd te verbeteren!

Werkverdeling (in %)

50% Operationeel: Het mede ontwikkelen en uitvoeren van slimme producten en diensten om de internationalisering van de Nederlandse LSH sector te accelereren.

30% Sales: Het matchen van TFHC-diensten met vragen uit de Nederlandse LSH sector.

20% Strategie: Het mede ontwikkelen en uitdragen van de TFHC-propositie: ‘Product en Dienst Positionering’.

Gewenste profiel

 • Een 3e of 4e jaars HBO-WO student Sales & Marketing, Commerciële Economie, International Business & Management, Bedrijfskunde, European Studies, Event Management of soortgelijke studie
 • 36-40 uur beschikbaar vanaf medio februari/maart 2018 voor 4 tot 6 maanden (in overleg)
 • Van nature een goed gevoel voor plannen en organiseren
 • Van nature goede omgang met groepen en goede sociale skills
 • Een teamspeler die in staat is zelfstandig taken uit te voeren in afstemming met Project of Programma Manager(s)
 • Flexibel en presteert goed in een dynamische en frisse omgeving
 • Ondernemend en draagt innovatieve ideeën aan ten gunste van de organisatie
 • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels
 • Bij voorkeur 1 á 2 soortgelijke stage ervaring(en)

Wat bieden wij

 • Goede secundaire voorwaarden.
 • Een goed bereikbare en moderne werkplek in een dynamische omgeving.
 • Afwisselende werkzaamheden met veel vrijheid.
 • Toegang tot een groot (internationaal) netwerk van bedrijven, organisaties en (overheids)instellingen.
 • Een open, flexibele en dynamische werkcultuur in een jong en gepassioneerd team.
 • Een marktconform stagevergoeding

Stuur dan jouw motivatie (inclusief CV) naar Chantal Damen: hr@tfhc.nl

Mocht je nog vragen hebben of een toelichting wensen, mail dan gerust!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Task Force Health Care

Stichting Task Force Health Care

De stichting Task Force Health Care (TFHC) is het not-for-profit privaat-publiek platform van- en voor de Nederlandse Life Sciences & Sector. Met meer dan 130 partners bestaat het platform uit het bedrijfsleven, NGO’s, kennisinstituten, ziekenhuizen en de overheid. Het doel is enerzijds de Nederlandse Life Sciences & Health sector te verbinden, samenwerking te stimuleren, kennis te delen en onze krachten te bundelen. Anderzijds profileert en positioneert de TFHC de Nederlandse gezondheidszorg mondiaal met innovatieve duurzame hoogwaardige zorg oplossingen. De TFHC verwelkomt regelmatig invloedrijke personen en investeerders uit de publieke en private sector in de gezondheidszorg met het oog op ondersteuning bij het ontwikkelen en/of verbeteren van duurzame gezondheidszorg en infrastructuur. Verder organiseren wij collectieve activiteiten zoals health missies, expert meetings, congresstival, Holland paviljoenen op beurzen, MatchMaking, inkomende bezoeken, publicaties en sector onderzoeken.