Dit bedrijf zoekt internationale marketing, communicatie en sales stagiair(e)s!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Business Development Representative NL
  • Wanneer
    Augustus 2024 18 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
Taakomschrijving

Wat doet dit bedrijf eigenlijk?

dit bedrijf is een ambitieus en toegankelijk bedrijf, opgericht in 2006 en gevestigd in een mooi open en groen kantoor in hartje Amsterdam (In "De Hallen").
Als SMS leverancier voor de zakelijke markt leveren wij onze services wereldwijd aan bedrijven in alle denkbare sectoren, waardoor zij hun klanten gemakkelijk en efficiënt kunnen bereiken. Hierbij kun je denken aan een berichtje over hoe laat je bestelling thuis wordt bezorgd, een afspraak herinnering van je dokter of tandarts, een inlog- of verificatiecode om veilig in te loggen of een kortingscode van je favoriete winkel.

SMS?  Dat klinkt misschien niet meteen heel sexy maar “swipe ons niet meteen naar links” en lees nog even verder. Ons jonge (al dan niet in leeftijd of van geest) ambitieuze team, waarmee we graag borrelen en op pad gaan, werkt namelijk niet voor niets met veel plezier voor ons dus er zit misschien meer achter sms dan je denkt!

Wij verkopen namelijk niet alleen SMS maar wij verkopen echt een oplossing aan onze klanten voor hun (communicatie) uitdagingen. Onze klanten (van KLM, PostNL en Coolblue tot aan de fietsenmaker op de hoek) ervaren door de inzet van SMS procesoptimalisatie, kosten- en tijdsbesparing en zelfs omzetverhoging. Maar niet alleen de SMS zorgt hiervoor, ook onze andere functionaliteiten als een Voice-oplossing, producten voor twee-weg-communicatie en een email2sms functie dragen hieraan bij. Ook hebben we onlangs Whatsapp aan ons product portfolio toegevoegd en zijn we bezig met  RCS & Mobile Connect. Genoeg nieuwe projecten dus! Op dit moment maken wij in binnen- en buitenland een enorme groei door en daarom zien we in de nabije toekomst (nog) grote(re) marktkansen in zowel Nederland als in het buitenland.

Werkzaamheden

In ieder geval geen koffie zetten of kopietjes maken. Tenzij het je eigen koffie is ;-) Bij dit bedrijf draai je als stagiair(e) namelijk mee als volwaardig teamlid. Het is niet voor niets dat veel stagiaires bij dit bedrijf in dienst blijven naast/na hun studie.

Tijdens de stage werk je aan de volgende drie onderdelen: sales, support en marketing. Je komt officieel terecht in het Nederlandse salesteam bestaande uit 1 Country Manager en 2 Business Developers. Je krijgt binnen dit team de mogelijkheid om bij te dragen aan het vergroten van onze Nederlandse markt door nieuwe potentiële klanten te zoeken, te benaderen en vervolgens natuurlijk ook te overtuigen om gebruik te maken van onze diensten. Je mag bij ons de hele sales cycle uitvoeren, iets wat super leerzaam is en waar we je natuurlijk bij helpen. We trainen je namelijk eerst uitvoerig en je gaat het pas doen wanneer jij je er comfortabel bij voelt dus laat het je niet afschrikken.

Naast de werkzaamheden m.b.t. sales ondersteun je onze Marketing Manager bij diverse projecten en help je mee om zowel de naam 'dit bedrijf' als ons netwerk wereldwijd te versterken en uit te breiden waarbij je onze online zichtbaarheid weet te vergroten. Social media speelt hierin natuurlijk een belangrijke rol en je bent ook verantwoordelijk voor het schrijven en designen van posts, whitepapers en video's die we verspreiden via LinkedIn en Instagram.

Een derde belangrijke taak binnen dit bedrijf is het leveren van support aan onze klanten. Hierbij help jij onze Customer Experience afdeling en sta je via de chat, telefonisch en per mail onze klanten zo goed mogelijk te woord zodat onze klant tevreden is (en blijft). Dit helpt je enorm in je sales en marketing taken want op de customer experience afdeling leer je heel veel over onze klanten, hun wensen, onze producten en zelfs een klein stukje techniek!

Bij dit bedrijf krijg je veel vrijheid in je taken en eigen verantwoordelijkheden. We nemen je wensen en ideeën serieus en je bent ook altijd betrokken bij het voeren van vergaderingen, trainingen en brainstormsessies die betrekking hebben op bovenstaande thema’s.

Wat bieden wij

Uitdagende werkzaamheden, diverse werkzaamheden, je gaat echt wat leren en bijdragen, 18 leuke collega's, work hard (tijdens kantooruren) /play hard dus veel kantoorborrels, elk kwartaal een door dit bedrijf georganiseerd teamuitje (waarbij dansen op de tafel ons niet vreemd is), gaaf kantoor in hartje Amsterdam, elke dag met plezier naar je stage toe, dagelijkse uitgebreide lunch.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland