Social media Marketing stagiair gezocht omgeving Capelle aan den Ijssel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Social media Marketeer
 • Wanneer
  September 2024 17 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

IT-Recruitment bureau zoekt commerciele stagiair. Bij dit bedrijf bieden we genoeg ruimte voor eigen initiatief en begeleiding in het traject.

Werkzaamheden

Als stagiair van dit bedrijf kun je het volgende verwachten. We zijn op zoek naar een commerciële stagiair, Het gaat hier om een meewerkstage, maar we hebben ook ruimte voor een afstudeerstagiair die een onderzoek komt uitvoeren. Je zal je mening geven over en helpen met de alledaagse marketing, we zoeken naar iemand met een passie voor content bedenken en maken. Wij bieden genoeg ruimte voor eigen initiatief en begeleiding in het traject.

Wat bieden wij

Tijdens een stage bij dit bedrijf draai je direct mee in de eredivisie van de recruitmentwereld. In deze branche zijn veel banen en mooie carrieremogelijkheden.

Geinteresseerd geworden? Reageer dan direct om een gesprek in te plannen!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

SourceSelect Recruitment

SourceSelect Recruitment

SourceSelect richt zich op het bemiddelen van IT Professionals voor een vaste of tijdelijke baan. Met jarenlange ervaring kunnen we onszelf een specialist noemen in het werven en selecteren van IT professionals op het gebied van IT. Wij doen er alles aan om voor zowel IT Professional als klant de juiste match te maken.