Stagiair Data en sales gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Sales support Stagiair
  • Wanneer
    September 2024 10 - 16 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wie is dit bedrijf

Wij zijn dit bedrijf en staan bekend om onze expertise in data en waardevolle marketingkenmerken die ingezet kunnen worden bij analyse, CRM, sales- en marketingacties. Het is onze missie om ondernemingen te helpen effectief in contact te komen met klanten en prospects op de zakelijke markt. Door databestanden, kenmerken en oplossingen te leveren waarbij data de drijfveer is.

Werkzaamheden

Jij gaat als Medewerker Data delivery/Sales Support bij dit bedrijf aan de slag in een uitdagende stage. Je biedt de sales ondersteuning bij het afhandelen van het verkooptraject, vanaf het maken van offertes, orderbevestigingen, het selecteren en leveren van databestanden. Het perfect uitvoeren van de data wensen van onze klanten staat centraal

Gewenste profiel

Wij zoeken vanaf 1 september een stagiair op HBO niveau die zich thuis is in Microsoft Office en een extra interesse heeft in Excel en andere data-management tools. Kennis van andere databasetools is natuurlijk mooi meegenomen.

Wat bieden wij

Wij bieden een interessante stageplaats, die je laat kennismaken met alle facetten van een moderne commerciële dataleverancier. Waar jij een rol kan gaan spelen bij het ontwikkelen van nieuwe producten en datatoepassingen. Wij kijken op dit moment naar de combinatie van onze data en nieuwe (AI) technieken. Over de beloning en andere voorwaarden worden we het vast wel eens.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Marketing, reclame & communicatie
  • Micro (1-9)
  • Amstelveen, Nederland