Online marketing & social media stagiair gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer en social media fanatic
  • Wanneer
    April 2024 10 - 24 weken 24 - 32 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

"Ben jij een enthousiaste aspirant marketeer met een passie voor sociale media? Kom bij ons team en help onze startup in de on demand home repair business te groeien!"

Werkzaamheden

Zin om jouw digitale creativiteit tot leven te brengen? Wij zoeken een Social Media Rockstar die samen met onze CEO het volledige social media pakket opzet op platforms zoals Facebook, TikTok en Instagram. Stap in de wereld van online campagnes om zowel klanten als monteurs te werven en ontdek hoe je het maximale uit Google Ads en Amazon kunt halen, van idee tot uitvoering!"

Gewenste profiel

Nederlandse en Engels is een must. Als jij de ins en outs kent van de online wereld én weet waar Abraham de mosterd haalt, dan ben jij de missing link in ons team. dus met andere woorden windows ,Social media, Excel etc is waar je goed in bent.

Wat bieden wij

"Als stagiair bij ons geniet je van de vrijheid om vanuit huis te werken, met flexibele werktijden die passen bij jouw schema. Dit is een unieke kans om je zelfstandigheid te testen en je creativiteit te laten bloeien. Als zelfstarter krijg je de mogelijkheid om jouw ideeën tot leven te brengen en een echte impact te maken binnen ons groeiende bedrijf. Grijp deze kans en maak het waar!"

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland