Ontwikkelaar IT en Mechatronica stagiair gezocht bij sensorenbedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Ontwikkelaar IT en Mechatronica
 • Wanneer
  September 2024 12 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wil jij graag de vrijheid hebben om je eigen ideeën in te brengen en mogelijk realiseren? En wil jij onder goede begeleiding je vaardigheden ontwikkelen en wil je weten hoe het is om met sensoren. te werken? Dan is een stage bij Sendot wellicht iets voor jou. Sendot is in 2015 opgericht en produceert en vermarkt innovaties voor de tuinbouw. Vooral zet Sendot in op de productie van sensoren die planten kunnen uitlezen. Zo kunnen we met minder energie betere producten maken.

Je komt te werken in een klein en gezellig team (+- 8 mensen). Zo heb je dagelijks goed contact met al je collega’s. Omdat de opdracht snelle koppeling tussen partijen vergt, ben je het liefst minimaal 3 dagen per week aanwezig op kantoor. Daarbij zijn een open en actieve houding een pré. Samen met je collega’s kan je zo een mooi resultaat behalen.

Werkzaamheden

Binnen het project zullen jouw taken zijn om een meetkast te ontwerpen en bouwen. Daarnaast kan je meewerken aan onderwerpen binnen de zuiver software tot mechatronica.

 • Ontwerp en realisatie portal: toepassing om database op te slaan in de cloud, dashboard/data inzien/data downloaden/koppeling via API (IT)
 • Online updaten firmware Senboxen: IOT toepassing om grootschalig updates te implementeren (IT)
 • Automatische calibratie: Het automatiseren van calibraties van sensoren voor betrouwbare resultaten (IT-mechatronica).
 • Robot arm: het ontwikkelen van aansturing software voor de robotarm. Onderdelen: logistiek, gegevensopslag en aansturing. Een robot-arm is aanwezig. (mechatronica)
 • Wateranalyser: een prototype ontwikkelen die uiteindelijk daadwerkelijk in de praktijk ingezet kan worden!

Gewenste profiel

MBO/HBO electrotechniek, IT, mechatronica, werktuigbouwkunde

Wat bieden wij

Goede impact op voedselproductie en milieubelasting.

Goede begeleiding, uitdagende projecten, impact maken op de wereld en natuurlijk een gezellig team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Sendot research

Sendot research

Sendot ontwikkelt en produceert sensoren voor o.a. de land- en tuinbouw. Met onze sensoren lezen we behoeften van planten en gewassen uit. Zo kunnen we met minder energie betere producten maken en dragen we bij aan de doelstellingen voor klimaat en voedselproductie.