Commerciële stagiair gezocht bij Sendot in Houten!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Commerciële stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
  + reisvergoeding
Taakomschrijving

Alle commerciële economie, sales, strategie en marketing studenten opgelet!

Ben jij creatief, vol goede ideeën en wil je graag jouw kwaliteiten onder goede begeleiding ontwikkelen? Heb je een hart voor de tuinbouw, of wil je graag helpen verduurzamen? Wil je leren door te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Sendot ontwikkelt en produceert sensoren. Deze sensoren worden onder andere gebruikt in de land- en tuinbouw. Zo kunnen we met minder energie betere producten maken en dragen wij bij aan de doelstellingen voor klimaat en voedselproductie.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een klein (9 werknemers en mede stagiaires) en gezellig team. Je mag meedenken over alles wat op dat moment van belang is binnen de afdeling marketing en sales. Zo ga bestaande marketing en sales doelgroepen identificeren, product-markt combinaties opstellen, USP vaststellen, opzetten van communicatie, uitvoering aan planning incluis contact maken en mailen/bellen met klanten. Je krijgt de ruimte om jouw kwaliteiten in te zetten en wordt tijdens het proces goed begeleid.

Daarnaast ben je het liefst drie dagen per week op kantoor aanwezig zodat je snel met je collega’s kan schakelen. Een open en actieve houding zijn een pré. Samen met je collega’s kan je zo een mooi resultaat behalen.

Voor deze stage is een vergoeding beschikbaar van €400.- per maand. Ook is er geld beschikbaar voor een reisvergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Sendot research

Sendot research

Sendot ontwikkelt en produceert sensoren voor o.a. de land- en tuinbouw. Met onze sensoren lezen we behoeften van planten en gewassen uit. Zo kunnen we met minder energie betere producten maken en dragen we bij aan de doelstellingen voor klimaat en voedselproductie.