HBO Rechten of Sociaal Juridische dienstverlening stage bij een dynamische woningcorporatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Juridisch Dienstverlener
 • Wanneer
  September 2024 16 - 26 weken 28 - 36 uur per week
 • Waar
  Ede
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze student in het tweede of derde jaar van de opleiding Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening? Wil je praktijkervaring opdoen en jouw juridische kennis inzetten in een dynamische omgeving? Dan is deze stage bij dit bedrijf echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een woningcorporatie in Ede die zich bezig houdt met het verbouwen, verhuren en onderhouden van woningen. Met circa 160 medewerkers zetten we ons dagelijks in voor goede, betaalbare woningen en een prettige woonomgeving. Alles wat we doen, doen we vanuit onze kernwaarden: klantgericht, maatschappelijk betrokken, resultaatgericht en creatief.

Werkzaamheden

Als stagiair Juridische Dienstverlening werk je nauw samen met onze ervaren juridische adviseur. Je krijgt de kans om je tanden te zetten in uiteenlopende juridische vraagstukken binnen de vastgoed en huursector. Je ondersteunt bij het analyseren van juridische documenten, het opstellen van adviezen en het beantwoorden van vragen van collega’s en andere belanghebbenden.

Wij bieden een inspirerende en leerzame omgeving waar je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen en jouw theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Je krijgt volop ruimte om initiatief te tonen en zelfstandig te werken, maar kunt altijd rekenen op de begeleiding en ondersteuning van onze collega’s

Heb jij een scherp juridisch inzicht, uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling? Ben je op zoek naar een uitdagende stage waar je echt het verschil kunt maken? Solliciteer dan nu en word onderdeel van ons team bij dit bedrijf!

Gewenste profiel

 • Student in het tweede of derde jaar van de opleiding Rechten of Sociaal Juridische Dienstverlening
 • Je vindt vastgoed en de woningmarkt interessant
 • Goede analytische en communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij

 • Een stagevergoeding van €500,- (o.b.v. een 36-urige stageweek)
 • Goede begeleiding tijdens de stage.
 • Een laptop en telefoon om te gebruiken tijdens je stageperiode
 • Flexibiliteit in uren (bijbaan in de avond? Dan zorgen we gewoon dat je op tijd aanwezig kan zijn)

Interesse?

Solliciteer dan door jouw cv en motivatie te mailen naar \<hr@woonstede.nl>. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met David van de Loosdrecht, HR medewerker 0318-695635

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Woonstede

Woonstede

Over Woonstede
Wonen naar je zin
In het hart van Nederland, op het kruispunt van grootschalige landbouw, schitterende natuur en toenemende verstedelijking biedt woningcorporatie Woonstede zo’n 10.000 huishoudens een betaalbaar huis.

Op deze pagina vindt u alle algemene informatie over Woonstede, zoals ons beleid, plannen en vacatures.