Stage op de afdeling Project Management bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Project Management stagiair
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Als familiebedrijf gevestigd in Zeewolde, voorziet dit bedrijf al meer dan 40 jaar bedrijven van laad- en lossystemen voor schepen, tankwagens en tankwagons. Deze laad- en lossystemen zijn ontworpen om vloeistoffen en gassen te verladen. Daarnaast levert Kanon allerlei voorzieningen om veilig van bovenaf de vulopeningen van tankwagens en tankwagons te kunnen benaderen. Met ruim 80 collega’s voorzien wij onze klanten van de beste creatieve oplossingen. Kanon positioneert zich als de nummer één als het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten die tegen een concurrerende prijs op de markt worden gebracht.

STAGEPLAATS PROJECT MANAGEMENT

Binnen de afdeling Project Management ben je een spin in het web van Kanon. Je hebt contact met alle afdelingen en draagt de zorg van een goed verloop van alle projecten. Hierbij moet je af en toe de handen uit de mouwen steken of out-of-the-box denken.  Een echte ‘can do’ mentaliteit is dan ook een belangrijke eigenschap binnen het team. Wij zoeken een stagiair die niet houd van stilzitten en graag bezig is met vernieuwen en innoveren.

De opdrachten zijn bedacht om richting te geven aan de groei van Kanon voor de komende jaren. Voor deze opdrachten zoeken wij een student van een Hogeschool met studierichting (technische) bedrijfskunde of een andere technisch relevante opleiding in de richting van WTB, Elektra, hydrauliek of pneumatiek. De duur van de opdrachten bedragen ongeveer 4-6 maanden. 

Mocht jij bovenstaande eigenschappen en studierichtingen hebben dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden

 • 1-2 dagen per week ben je werkzaam met een lopend project onder toezicht en begeleiding van een ervaren projectmanager.
 • Bijhouden van het ERP pakket met betrekking tot het uitleveren van materiaal aan de fabriek.
 • 3-4 dagen per week ben je zelfstandig bezig met het uitvoeren van jouw onderzoek.

Wat bieden wij

Kanon bied je een afwisselende en uitdagende stage in een boeiende branche. Binnen het bedrijf heerst een ‘de klant staat centraal’-mentaliteit maar ook een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. We stellen de klant centraal en voelen ons verantwoordelijk voor de werkzaamheden die we uitvoeren.

Naast een stagevergoeding kom je te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. Check alvast onze website voor een eerste kennismaking met ons bedrijf op

Interesse?

Heb je interesse in een stage bij Kanon? Neem dan contact op met de afdeling HR via 036- 521 97 77 of mail je cv voorzien van een korte motivatie naar saskia@kanon.nl

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Kanon Loading Equipment B.V.

Kanon Loading Equipment B.V.

Kanon Loading Equipment ontwikkelt hoogwaardige, veilige en gebruiksvriendelijke laadapparatuur voor allerlei soorten vloeistoffen en gassen. Deze worden gebruikt in een maritieme omgeving maar ook voor bijvoorbeeld treinen en trucks. Wij leveren op maat gemaakte laadoplossingen aan klanten wereldwijd in alle gebieden van de verwerkende industrie, waaronder chemie, petrochemie, opslagterminals, farmaceutische en gezondheidszorg. Onze laadapparatuur wordt meestal geïmplementeerd in een grootschalige industriële infrastructuur.