Digital Marketing Stage Amsterdam Utrecht (FMCG)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Digital Marketing Stagiaire
  • Wanneer
    September 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 500 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een student die op zoek is naar een leerzame en uitdagende stage op het gebied van Marketing? Kom het team van versterken! Dit bedrijf is een toonaangevend Japans familiebedrijf dat actief is in de Benelux-regio en zich richt op mondverzorging, gezondheid en schoonheid met merken als GUM en O7 Active. Ons doel is om mensen te helpen een betere gezondheid en kwaliteit van leven te bereiken met behulp van onze producten en diensten. Naarmate we overstappen naar een digital-first strategie, zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze stagiair die ons team komt versterken voor een periode van zes maanden, startend in september 2024.

Werkzaamheden

  • Het creëren en uitvoeren van social media-campagnes: Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content voor verschillende social media-kanalen, het analyseren van de resultaten en het optimaliseren van campagnes op basis van inzichten om ervoor te zorgen dat we ons doelpubliek bereiken en onze marketingdoelstellingen behalen (Meta, TikTok, LinkedIn).
  • Influencer marketing: Je ondersteunt de Digital Marketing Manager bij het identificeren en betrekken van influencers om onze producten en diensten te promoten.
  • Contentcreatie: Je helpt bij het maken van content voor verschillende digitale marketingkanalen, zoals e-mailcampagnes, blogs en video's.
  • Het helpen optimaliseren van onze websites en e-mailingen.
  • Analyse en rapportage: Je analyseert campagnedata en genereert rapporten om de prestaties van campagnes bij te houden, trends te identificeren en aanbevelingen te doen om toekomstige campagnes te optimaliseren.

Gewenste profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve en resultaatgerichte student die op het moment een Bachelor- of Masterstudie volgt, met goede communicatieve vaardigheden en een teamspeler-mentaliteit. Je moet ook goede organisatorische vaardigheden hebben en vloeiend Nederlands en Engels spreken en schrijven.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende rol in een bedrijf dat overstapt naar een meer consumentgerichte en digital-first aanpak. Je krijgt de kans om een verschil te maken en te werken in een leuke sfeer met getalenteerde mensen die willen winnen. Je ontvangt ook een contract van 500 EUR/40 uur, een 40% korting in onze cafetaria en natuurlijk een budget om te besteden aan onze producten!

Daarnaast organiseren we regelmatig sociale evenementen en teambuildingactiviteiten om een fijne werksfeer te bevorderen en je te helpen contact te leggen met je collega's. Bovendien biedt dit bedrijf mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling voor uitzonderlijke stagiairs die een sterke werkethiek en passie voor hun functie tonen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Amsterdam, Nederland