Stagiair HBO Werktuigbouwkunde gezocht bij Crosby Inter Product onderdeel van Kito Crosby!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Werktuigbouwkunde stagiair
 • Wanneer
  September 2024 19 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
  Ede
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende stagiaire Werktuigbouwkunde. Jij zult binnen het team een rol als aankomend Junior Production Engineer gaan krijgen. Je leert te werken met kwaliteitssystemen. Daarnaast zal je met jouw kennis en enthousiasme een bijdrage leveren aan verschillende projecten. Je staat open om elke klus op te pakken en bent zelf ook proactief in je werk. Je vind het leuk om verantwoordelijk te zijn voor bepaalde taken en dit goed op te leveren, dit geeft jou energie en waardering.

Je bent betrokken bij de meest variërende projecten vanaf de initiatieffase tot en met de realisatie en oplevering. Uiteraard word je begeleid door onze Lead Engineer en zal je volledig meedraaien in het team. Hierdoor leer je echt ons product en productieproces van A tot Z kennen, van ontwerp tot de levering. Met jouw werkzaamheden krijg je te maken met onder andere het productie proces van onze hijsklemmen, maar ook het hele supply chain proces. De onderstaande hulpvragen kunnen een afstudeeropdracht vormgeven:

 • Wat is de echte doorlooptijdbepaling van onze producten; doorlichten van alle processen
 • Het inbrengen van coderingen op ons product wordt nu gedaan met een drukpers. Is er een betere efficiëntere manier? Zijn er andere, nieuwe of betere technieken?
 • Ontwikkelen en reviseren van lasmallen
 • Opzetten van onderhoudsmanagement van het machinepark en de daar bijbehorende handleidingen, trainingen.
 • Inzichtelijk maken van de werkzaamheden/processen van het in elkaar zetten van elke specifieke hijsklem. Dus een werkinstructie kaart voor elke type klem naast de werktekening en werkopdracht, zodat de kennis van de medewerkers gedeeld wordt.
 • Bovenstaande en andere trainingen vormgeven en delen op e-learning platforms zoals o.a. O-zone bestemd voor; inwerktrajecten, interne opleidingen die zorgen voor dat we de stap maken naar een lerende en innoverende organisatie.

Aan de hand hiervan ga je aanbevelingen aan onze organisatie doen.

Gewenste profiel

Een enthousiaste hbo-student Werktuigbouwkunde die vanaf februari 2024 voor minimaal 20 weken beschikbaar is voor een afstudeerstage.

Een student die een bijdrage wil leveren aan projecten met name gericht op ontwikkeling, procesverbetering en inzicht creëren, waarbij hij/zij veel ervaring en kennis op kan doen.

Een nieuwsgierige en pro actieve houding.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en veelzijdige rol binnen een dynamische en internationale organisatie.
 • Een aantrekkelijke stagevergoeding en reiskostenvergoeding.
 • Bij gebleken goed functioneren kans op een directe aanstelling en mooie startersrol binnen een internationale organisatie.

Heb je belangstelling of vragen voor deze uitdagende afstudeerstage, reageer dan snel met motivatie en CV naar: mirjam.zijlmans@kitocrosby.com 

CrosbyIP Lifting Clamps is de innovatieve marktleider op het gebied van hijsklemmen, die toegepast worden bij horizontaal en verticaal transport van metalen platen, balken, vaten e.d. in diverse industrieën, zoals de scheepsbouw, offshore en de vliegtuigbouw. Engineering & productie vinden plaats in Ede. CrosbyIP Lifting Clamps is onderdeel van Kito Crosby, wereldwijd marktleider in hijsmiddelen.

Voor meer informatie over Kito Crosby en onze producten kijk op www.kitocrosby.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CrosbyIP Lifting Clamps

CrosbyIP Lifting Clamps

CrosbyIP Lifting Clamps is de innovatieve marktleider in Europa op het gebied van hijsklemmen en heeft tevens een vooraanstaande marktpositie in Noord-Amerika.

Hijsklemmen worden toegepast bij horizontaal en verticaal transport van metalen platen, balken, vaten e.d. in diverse industrieën zoals de scheepsbouw, offshore, vliegtuigbouw en tankbouw. De capaciteit van de klemmen varieert van 0,5 tot en met 100 t.

Ontwikkeling en productie vinden plaats in Ede. Sales en Marketing wordt uitgevoerd vanuit het Europese hoofdkantoor van Crosby Europe in Heist-op-den-Berg.

CrosbyIP Lifting Clamps en Crosby Europe zijn onderdeel van Kito Crosby gevestigd in de VS.