HBO marketing meewerkstage in Baarn

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
content, online marketing, online content creator, copywriten
  • Wanneer
    Ingetrokken 15 - 30 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een creatieve en gedreven HBO-student met een passie voor marketing en content creatie? Zoek je een uitdagende meewerkstage waarbij je direct impact kunt maken op de online aanwezigheid van een dynamisch bedrijf? Dan is onze stageplaats in Baarn precies wat je zoekt! Wij bieden een veelzijdige stageplek aan waar je jouw vaardigheden in online marketing, content creatie, tekstschrijven en social media beheer kunt ontwikkelen en toepassen.

Als stagiair bij ons team word je een sleutelfiguur in het vormgeven en uitvoeren van onze contentstrategie. Je zult verantwoordelijk zijn voor het creëren van boeiende content, het optimaliseren van onze online marketingactiviteiten en het versterken van onze merkidentiteit via diverse sociale mediaplatforms. Van copywriting tot content management, je krijgt de kans om je marketingvaardigheden te verfijnen en je professionele netwerk uit te breiden.

Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven bij een vooruitstrevend bedrijf? Dan horen we graag van jou!

Werkzaamheden

Tijdens deze meewerkstage krijg je de kans om je te verdiepen in een breed scala aan marketingactiviteiten. Je werkzaamheden zullen onder meer bestaan uit:

Content creatie: Ontwikkelen en vervaardigen van creatieve en pakkende content voor onze website, blog en nieuwsbrieven. Je leert hoe je ideeën omzet in visueel en tekstueel aantrekkelijke content die onze doelgroep aanspreekt.

Online marketing: Assisteren bij het opzetten en optimaliseren van online campagnes via LinkedIn, Facebook, Instagram en andere digitale platforms. Je analyseert de prestaties van deze campagnes en doet aanbevelingen voor verbeteringen.

Copywriting: Schrijven en redigeren van teksten voor diverse online en offline media. Je zorgt ervoor dat alle content consistent is met onze merkstem en voldoet aan de kwaliteitsstandaarden.

Social media management: Beheren en monitoren van onze sociale mediakanalen. Je plant posts, interacteert met volgers en analyseert de effectiviteit van verschillende strategieën om onze online zichtbaarheid en engagement te vergroten.

Projectondersteuning: Ondersteunen bij diverse lopende projecten binnen de marketingafdeling. Dit kan variëren van marktonderzoek doen tot het bijwonen van brainstormsessies en het bijdragen aan strategische plannen.

Deze stage biedt je een uitstekende kans om praktische ervaring op te doen in een professionele setting, waarbij je directe feedback krijgt van ervaren marketeers en substantieel bijdraagt aan het succes van onze marketinginspanningen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Baarn, Nederland