Meewerkstage CSRD reporting bij Lumipol Power & Controls in Eindhoven!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Meewerkstagiair CSRD reporting
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende CSRD stage (Corporate Sustainability Reporting Directive) waarin je je opgedane kennis van je studie in de praktijk kunt brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Lumipol zoeken we een stagiair die het ziet zitten om te ondersteunen bij het opzetten van onze CSRD reporting.

Wat ga je doen als Stagiair(e) CSRD reporting bij Lumipol?
Tijdens je stage ondersteun je de CFO van Lumipol Group in het opzetten van de CSRD reporting. Vanaf 2025 is Lumipol verplicht een duurzaamheidsrapportage op te stellen. Om hier per 1 januari 2025 klaar voor te zijn staat 2024 in het teken van de voorbereidingen. Vanuit groepsperspectief is het belangrijk om de onderliggende bedrijven klaar te stomen voor deze rapportage verplichting. In jouw rol vervul je een coördinerende functie én ondersteun je de verschillende bedrijven. Door mee te denken in hoe we specifieke data kunnen verzamelen help jij de onderliggende bedrijven en daarmee de CFO om klaar te zijn voor de duurzaamheidsverplichtingen vanaf 2025. Moet je vanuit je studie een opdracht of onderzoek doen, dan kunnen we altijd in gesprek om te kijken of dit past!

Gewenste profiel

 • Je volgt een hbo- of wo- opleiding Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde of Finance & Control met interesse in ESG en duurzaamheidsverslaggeving, duurzaamheid & strategie of een andere relevante opleiding met een link naar duurzaamheidsverslaggeving
 • Relevante (basis)kennis ten aanzien van Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD)
 • Je bent gewend om zowel in een team als zelfstandig te werken
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlands en Engelse taal, zodat je met de verschillende bedrijven kunt communiceren
 • Je bent organisatorisch, structureel, planmatig én uiteraard nieuwsgierig.

Wat bieden wij

 • Een diverse meewerkstage voor minimaal 24 uur per week op het kantoor in Eindhoven (of incidenteel een van de andere kantoren in het land)
 • Stagevergoeding vanaf €500,- bruto per maand o.b.v. fulltime
 • Persoonlijke begeleiding
 • Korte lijnen, een informele en open werksfeer.

Vragen of meer weten?
Heb je vragen over deze stage? Neem dan contact op met Edwin Rammeloo via e.rammeloo@lumipolpower.com. Direct solliciteren kan uiteraard ook door je motivatie en cv toe te sturen.

Over Lumipol

Onder de Lumipol-vlag vallen diverse internationaal opererende technologie bedrijven. Ieder met een eigen productportfolio, identiteit en onafhankelijkheid. Onze gemeenschappelijke deler: Powering the world. Vanuit Lumipol worden de diverse bedrijven ondersteund op het gebied van technologie en innovaties, financiën en administratie, juridische zaken, HR, business development en communicatie. Kijk voor meer informatie eens op www.lumipolpower.com.

Wij werven zelf onze kandidaten, daarom wordt acquisitie n.a.v. van deze vacature niet op prijs gesteld. Alvast bedankt voor het begrip.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Lumipol Power & Controls

Lumipol Power & Controls

Lumipol Group is de moederorganisatie van een aantal toonaangevende, internationaal opererende technologie bedrijven. Onze gemeenschappelijke deler: Powering the world. De bedrijven zijn actief op het gebied van power systems, oftewel aandrijflijnen. Dit doen we in verschillende nichemarkten: dieselmotoren, pompen, generatoren en bijbehorende besturingselektronica. Van applicatieadvies tot en met het samen bouwen van een complete powertrain: als technologiepartner blijven we onze klanten positief verrassen met totaaloplossingen.