Stage Online Marketing

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Online Marketing
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 - € 500 per maand
Taakomschrijving

Eventim Nederland is één van de grootste ticketingorganisatie van Nederland, zo kun je bij ons terecht voor tickets voor o.a. Moulin Rouge, Ladies of Soul, Live At Amsterdamse Bostheater, Rammstein, maar ook voor festivals als Best Kept Secret en Indian Summer en evenementen als TT Assen. Ons marketingteam bestaat uit een e-Commerce manager, vier online marketeers, een stagiair(e) en drie collega’s van de Eventim Marketing Agency.

Ben jij creatief, hou je van samenwerken, vind je het leuk om te schrijven en wil jij ervaring opdoen bij het leukste ticketingbedrijf van Nederland? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Als Stagiair(e) Online Marketing bij Eventim ga je je bezig houden met alle facetten van het Online Marketing-vak. Denk hierbij bedenken, creëren en opmaken van nieuwsbrieven en (direct)mailings, het beheren van onze planning en het up to date houden van onze homepage en social media-kanalen.

Zo ben je het ene moment druk bezig met een creatieve tekst voor de mailing naar de oud-boekers van Holland Zingt Hazes en sta je het andere moment aan de rode loper van de première van Moulin Rouge om leuke beelden te schieten voor Instagram Story!

Verder staat jouw agenda dagelijks vol met;

·         Bedenken van pakkende en relevante captions en teksten voor onze nieuwsbrief en andere mailings;

·         Meedenken over de marketingcampagnes;

·         Bijhouden van planningen;

·         Up to date houden van onze homepage;

·         Voorbereiden van interviews voor de pers-events en premières;

·         Creëren van aantrekkelijke en boeiende (video)content op locatie voor onze social media-kanalen, zoals TikTok en Instagram.

·         Actief bijdragen aan creatieve brainstormsessies.

Gewenste profiel

·         Studerend aan een relevante opleiding, zoals Media & Entertainment, Communicatie, Marketing, of vergelijkbaar;

·         Je bent vanaf september 2024 beschikbaar voor een periode van minimaal 20 weken;

·         Passie voor (creatief) schrijven en online marketing;

·         Basiskennis van foto- en videobewerkingsprogramma’s (bijv. Photoshop, Première Pro, Final Cut Pro en/of CapCut);

·         Je bent leergierig, enthousiast, creatief en proactief en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

·         Wanneer je affiniteit hebt met musicals, concerten en evenementen maak je het plaatje helemaal compleet!

Wat bieden wij

Uiteraard ontvang je een goede stagevergoeding en worden jouw reiskosten vergoed. Nog belangrijker is dat wij een informele en relaxte werksfeer hebben en vooral gezellige collega’s. Daar zul je snel genoeg achter komen wanneer je ook naar onze wekelijkse domibo komt, die al lekker om 16:30 uur begint 😉. Daarnaast is het mogelijk om verschillende concerten, shows en musicals te bezoeken, je moet natuurlijk wel weten wat je verkoopt

Enthousiast geworden?
Reageer dan meteen en kom ervaring opdoen in een leuke, dynamische en informele ticketingorganisatie! Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@eventim.nl t.a.v. Wendy Baars, HR Officer, o.v.v. “Stageplaats Marketing ”

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CTS Eventim Nederland BV

CTS Eventim Nederland BV

Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul en Kensington, maar ook voor de Tina-dag en TT Assen.