Sales & Marketing stage @ dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) sales/ accountmanager
 • Wanneer
  Ingetrokken 15 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Weet jij van aanpakken en wil je als stagiar(e) sales & marketing écht meewerken in een kleine, jonge organisatie die internationaal actief is? Dan zijn wij misschien wel de perfecte match! Naast je sales collega's, zul je ook nauw samenwerken met de internationale marketing- en studio afdeling!

Werkzaamheden

Werkzaamheden Je zult tijdens jouw stage ondersteunend zijn aan het (internationale) sales team. Denk hierbij aan het voorbereiden van new business approach, data verrijking, het verbeteren van de website, voorbereidingen voor een beurs of andere evenementen etc. Samen met het sales team en onze BooQi Studio zul jij ook werken aan het visueel maken van de wensen & behoeften van onze partners en zet jij de eerste stap richting een nieuwe order. Er is binnen dit bedrijf, ook veel ruimte om echt mee te kijken & te helpen bij bijvoorbeeld klant afspraken etc. Er valt veel te leren!

Gewenste profiel

Jij:

Bent sociaal, kan zelfstandig werken, proactief & legt makkelijk contact. Zoek jij een functie waarin je jouw sociale talent combineert met een sterke commerciële drive en resultaat wilt boeken? En ben je daarnaast een doordouwer, oplossingsgericht en gaat geen uitdaging uit de weg? En ben jij tot slot ook ben je niet vies van een borreltje op z'n tijd want naast die bureaustoel staat er ook een barkruk voor jou klaar in onze eigen bar ;-). Dan zouden wij wel eens een match kunnen zijn!

Wat bieden wij

Wat bieden wij

Ondersteuning krijg je uiteraard van al je collega’s. Je maakt namelijk onderdeel uit van een klein, internationaal team,Daarbij werk jij vanuit ons kantoor in Zaltbommel. Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’

dit bedrijf is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag aan het knallen om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen.

Interesse? Neem dan eens contact met ons op met Martine van Creij (onze sales manager) via info@booqi.com of +31 20 716 31 51

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions

BooQi Media Solutions is een internationaal marketingbureau, gespecialiseerd in compact media met jonge, ambitieuze, energieke en ondernemende mensen. We zijn sinds 2008 elke dag aan het knallen om ons doel te bereiken: marktleider in de Compact Media industrie in Europa te zijn. Wij helpen onze klanten met hun marketing gerelateerde uitdagingen.

Onze cultuur? Wij kennen geen 9 tot 5 mentaliteit maar weten van aanpakken. Daartegenover staat veel leren, teamspirit én fun op de werkvloer. Successen worden gevierd. Goed gevierd! Kortom: ‘Work hard, play hard!’