Stage Accountmanager beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Accountmanager
 • Wanneer
  September 2024 13 - 39 weken 24 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 600 per maand
  Naast een stagevergoeding kun je een mooie bonus verdienen!
Taakomschrijving

Een goed verkoopgesprek voeren lijkt makkelijk maar dat is het niet. ICC leidt al tientallen jaren stagiaires op om op topniveau te communiceren met directeuren en aandeelhouders van Nederlandse familiebedrijven en private equity firma's. Na deze stage beschik je over een uitstekende basis om in je verdere carrière succesvol te zijn in een commerciële B2B omgeving  waar je direct met de eindbeslissers spreekt.

Wie zijn wij?

dit bedrijf is een uniek adviesbureau, helemaal gespecialiseerd in het adviseren over risico’s op het gebied van valuta’s, rentes, grondstoffen en financieringen. Dat klinkt ingewikkeld maar als jij geïnteresseerd bent in het bedrijfsleven dan leren wij jou de rest. Wij werken voor de mooiste (familie) bedrijven van Nederland (omzet vanaf EUR 50 miljoen). Naast ervaren consultants hebben we een actieve commerciële afdeling waarop jij gaat meedraaien. Je gaat leads opvolgen en kwalificeren en meewerken aan moderne marketing campagnes. Samen met de accountmanagers zorg je ervoor dat we aan tafel komen bij de juiste bedrijven op het juiste moment. Het binnenhalen van een nieuwe klant begint bij jou!

Werkzaamheden

Wij bieden je een heel praktisch opleidingstraject (‘learning by doing’) waarin je de hele sales cyclus doorloopt en  veel contact hebt met klanten en potentiële klanten.  Je leert scripts maken, effectief leads opvolgen,  salesgesprekken voeren via telefoon en Teams en op basis van goede argumenten de juiste mensen overtuigen. Je werkt intensief met telefoon, email, Teams, LinkedIn en Sugar CRM om dit voor elkaar te krijgen. Samengevat betekent dit:

 • Veel leren over financieringen en rente- en valutamanagement;
 • Leads opvolgen en kwalificeren binnen onze doelgroep;
 • ICC telefonisch introduceren bij DGA’s & CFO’s en afspraken maken voor de consultants;
 • MS Teams kennismakingen bijwonen en uitwerken;
 • Aftersales en relatiebeheer van klanten.

Daarnaast ondersteun je en denk je mee bij alle aspecten van moderne B2B lead generatie (website, linkedin, webinars, email, etc) in een consultancy omgeving.

Gewenste profiel

Jij bent een ambitieuze HBO (AD) student, bij voorkeur in de richting sales, commerciële economie of BE, (I)BM en bent op zoek naar een werkervaringsstage. Hoe langer de stage duurt, hoe beter, maar je moet minimaal 100 werkdagen beschikbaar zijn. Je bent geïnteresseerd in ondernemers en wilt graag meer leren over hoe bedrijven omgaan met alle risico’s die ze lopen bij het (internationaal) zakendoen. Je gaat resultaatgericht te werk, je bent niet bang om initiatief te tonen en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Wat bieden wij

 • een stagevergoeding van EUR 600,- per maand (full-time);
 • bij succes een mooie bonus bovenop de stagevergoeding;
 • een leuke werkomgeving in het centrum van Utrecht (boven de Bijenkorf);
 • dagelijkse feedback zodat je elke dag leert;
 • startdatum is flexibel bij voorkeur juni / september;
 • werken in een jong & internationaal team, met elke vrijdag een borrel!
 • afstudeermogelijkheden en kans op een vaste baan.

Interesse?

Wil je meer weten over ICC of over de stage? Neem contact op met Damian Honders 030-8201221. Solliciteren doe je door je CV met motivatie (en eventuele stage voorwaarden) naar jobs@icc-consultants.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ICC Consultants BV

ICC Consultants BV

ICC adviseert directies van bedrijven over financieringen en risicomanagement. Dankzij ons onafhankelijke advies en onze gedreven medewerkers hebben we in deze markt een sterke positie ingenomen. En we groeien. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering. We hopen dat ook jij daaraan een bijdrage gaat leveren.
Collegialiteit, commerciële drive en toegankelijkheid kenmerken ICC. Je werkt binnen een team van jonge, hoog opgeleide en ambitieuze collega’s. ICC is gevestigd in het centrum van Utrecht (8 minuten lopen van Utrecht CS).