Stage Creative marketing beschikbaar bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Creative marketing consultant
  • Wanneer
    September 2024 12 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 350 - € 550 per maand
    In principe gaan we uit van de maximale stagevergoeding, maar wanneer de werkzaamheden tijdens de stage overwegend uit schoolactiviteiten bestaan kunnen we hiervan afwijken.
Taakomschrijving

Weet jij hoe je verschillende doelgroepen op de juiste manier aanspreekt? Ben jij creatief en een natuurtalent als het gaat om de nieuwste mediaplatformen? En word jij gelukkig om mensen aan een nieuwe stap in hun carrière te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als creative marketing stagiair bij dit bedrijf ben jij één van de belangrijkste schakels van onze organisatie waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om ons eerlijke verhaal te vertellen. Iedere dag zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar talenten van de nieuwste generatie en jij helpt ons om hen te vinden en aan te spreken. Hiermee help je niet alleen onze opdrachtgevers maar ook jouw leeftijdsgenoten aan een grote stap in hun carrière.

Werkzaamheden

Als creative marketing stagiair bij dit bedrijfloop je mee met alle projecten die er zijn. De essentie van deze rol is dat je helpt bij het opstellen van marketing- en communicatiestrategieën en bijdraagt bij aan de uitvoering ervan. Zo kan het zijn dat je de ene dag onze medewerkers interviewt om hun verhaal te vertellen waar je een andere dag een vlog maakt over een dag bij één van onze opdrachtgevers. Ook zorg je dat de online marketingstrategie uitvoering krijgt door mee te denken wat we gaan delen op welk platform en zorgt ervoor dat dit tot uiting komt. Uiteraard is er veel vrijheid om hier jouw creativiteit in kwijt te kunnen. Jij bent tenslotte het creatief brein dat we zoeken!  

In jouw rol word je begeleid door ervaren professionals uit het vak en werk je nauw samen met onze teams van Accountmanagement, Recruitment en Talentmanagement. Je zoekt de afstemming met deze teams, deelt de plannen voor de strategie en zorgt ervoor dat deze tot uitvoering kunnen komen. Doordat onze teams klein zijn van omvang is er veel ruimte voor eigenaarschap en daarmee veel ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar jou als je energie krijgt van creative marketing en communicatie. Je bent creatief en hoewel er genoeg begeleiding is ben jij niet bang om je eigen ideeën te pitchen en uit te voeren. Vrijheid en verantwoordelijkheid is in onze organisatie belangrijk dus dit zijn waarden waar jij jezelf in kunt vinden. Het profiel ziet er als volgt uit:

  • Je volgt een relevantie studie in de richting van Communicatie, Marketing of iets vergelijkbaars;
  • Je bent hulpvaardigheid, creatief en nauwkeurig;
  • Je beheerst de Nederlandse taal en vind het leuk om creatief te schrijven;
  • Je kunt of wilt leren om foto’s en/of video’s te bewerken;
  • Je kunt je vinden in onze visie en krijgt er energie van om hieraan bij te dragen.

Wat bieden wij

  • Een stagevergoeding van EUR 550,- (o.b.v. 40 uur);
  • Een laptop, die je ook kunt gebruiken voor jouw schoolopdrachten;
  • Heb je geen studenten ov? Dan worden jouw reiskosten vergoed voor de trein of auto;
  • Je krijgt bij ons professionele begeleiding op de inhoud maar ook voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt er voor jou een talentmanager aangesteld;
  • Je wordt onderdeel van een groot netwerk van experts bij dit bedrijf die graag hun kennis & netwerk met jou delen;
  • Je krijgt toegang tot onze  Academy waarbij je e-learnings, workshops en trainingen kunt volgen;
  • Vind jij het sociale aspect ook belangrijk? Je bent van harte welkom op onze borrels, uitjes en sportactiviteiten;
  • Ben jij na jouw stage klaar voor de eerste stap in jouw carrière? Of zoek jij voor de rest van jouw studie een leuke bijbaan? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen dit bedrijf.

Klinkt dit voor jou als een leuke stage? Of heb je nog aanvullende wensen en ideeën? Jouw inbreng is meer dan welkom en ontmoeten we je graag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

The Public Network

The Public Network

Ambitieuze en enthousiaste kandidaten de kans geven om hun stempel te drukken op de Nederlandse maatschappij, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Het is onze missie om young professionals met de juiste motivatie en denkstijl de kans te geven om bij te dragen aan zingeving in de wereld door middel van een carrière bij maatschappelijke organisaties. Wij geloven dat mensen met frisse ideeën en een passie voor verandering de toekomst van ons land kunnen vormgeven.

The Public Network biedt verschillende traineeships aan waarmee young professionals zichzelf een nieuwe definitie kunnen geven. Ze investeren in zichzelf door een programma te volgen dat vol zit met persoonlijk leiderschap, het opdoen van vakkennis en het ontwikkelen van professionele vaardigheden. Of ze nu geïnteresseerd zijn in politiek, milieu, gezondheid, technologie of een ander relevant onderwerp, wij hebben een programma dat bij hen past.

Onze traineeships zijn ontworpen om professionals klaar te stomen voor een carrière bij de (semi-) overheid. Ze zullen de kans krijgen om te werken aan belangrijke projecten, onder leiding van ervaren professionals, en tegelijkertijd te leren over de werking van een organisatie en hoe ze hier veranderingen kunnen realiseren.

Bij The Public Network geloven we dat iedereen het verschil kan maken, ongeacht leeftijd of achtergrond. We nodigen daarom ambitieuze kandidaten van harte uit om zich bij ons aan te melden voor een traineeship.

Geloof jij ook dat iedereen het verschil kan maken en wil jij talenten hiervan bewust maken? Meld je dat vooral bij ons, we ontmoeten jou graag!