Stage in de topsport!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer / communicatie
 • Wanneer
  Ingetrokken 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Heb jij affiniteit met sport en lijkt het jou tof om te werken met en voor Nederlands bekendste topsporters? Zoek niet verder. Dit bedrijf is één van Nederlands grootste atleten managementbureaus en wij zoeken een creatieve, leergierige en sportieve stagiair(e) voor de komende periode.

Werkzaamheden

Iedere dag is anders, de ene dag doen we acquisitie naar nieuwe sponsoren voor onze topsporters, de andere dag zijn we op het hockeyveld voor een content shoot of hebben wij gesprekken met potentiële sponsoren en bespreken we de activaties. Jij krijgt ook de eer om de social media kanalen te onderhouden en help jij de topsporters waar nodig met het maken van content voor hun sponsoren.

Gewenste profiel

Je volgt een HBO opleiding richting marketing/sales of communicatie. Je bent organisatorisch, heb affiniteit met (top)sport en social media. Als je ervaring heb met content heb je een streepje voor. Je bent niet bang om te bellen of te mailen naar bedrijven en merken en je bent representatieve want je behoort tot de vertegenwoordiging van Nederlands bekendste topsporters.

Wat bieden wij

Je werkt op de mooiste plek van Arnhem en gaat mee naar de mooiste sportevenementen in Nederland.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Arnhem, Nederland