Uitdagende HBO Marketing & Communicatie Stage in Amsterdam Zuid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Communicatie
  • Wanneer
    September 2024 20 - 52 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 749 per maand
Taakomschrijving

Uitdaging, afwisseling en eigen inbreng. Word jij daar enthousiast van? Dan zijn wij op zoek naar jou!

dit bedrijf is het grootste bij- en nascholingsinstituut binnen de tandheelkunde en mondzorg in Nederland. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen werkt ADE samen met dit bedrijf om postacademisch onderwijs te bieden aan de mondzorgprofessional. Help jij met het onder de aandacht brengen van cursussen, congressen en ons eigen tijdschrift?

Werkzaamheden

Tijdens jouw Marketing en communicatie stage ben jij verantwoordelijk voor het onder de aandacht brengen van onze verschillende producten. Je zorgt onder andere dat de cursus- en congresagenda bekend is bij de juiste doelgroepen, maakt bekend wanneer de nieuwe tijdschriften verschijnen en deelt overig nieuws uit de organisatie. Uitingen worden voornamelijk ingezet via social media (LinkedIn, Facebook en Instagram) en nieuwsbrieven via de e-mail. Je houdt het overzicht  aan de hand van een contentplanner die je op den duur grotendeels zelf zal bewaken en aanvullen. Content maak je deels aan de hand van reeds gemaakte formats en deels op basis van eigen inspiratie.

Je werkt samen met  een (eind)redacteur, cursuscoördinatoren en werkstudenten om te zorgen dat alle informatie op de website up-to-date is. Daarnaast lever je congres- en cursusadvertenties aan voor ons eigen tijdschrift en heb je contact met sponsoren voor de verschillende producten.

Gewenste profiel

  • Je volgt minimaal een HBO-opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en pro-actief;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd, en weet overzicht te bewaren over verschillende taken en projecten;
  • In teamverband werk je makkelijk samen en je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen taken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden wij

  • Je werkt 32 tot 40 uur per week, waarbij je in ieder geval dinsdag op kantoor bent;
  • De stage duurt 5 tot 12 maanden;
  • Maximale stagevergoeding: € 749,- per maand. Deze stagevergoeding is gebaseerd op een vijfdaagse werkweek, waarbij wordt uitgegaan van 40 uur stage (5 dagen van 8 uur) per week.
  • In overleg kan er een dag per week thuisgewerkt worden.

Zie jij jezelf als waardevolle toevoeging aan ons team? Stuur dan je cv, motivatie en gewenste stageperiode naar Liz Lenssen via paot@acta.nl onder vermelding van Stage Marketing en communicatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

ACTA Dental Education

ACTA Dental Education

ACTA Dental Education (ADE) is het grootste bij- en nascholingsinstituut binnen de tandheelkunde en mondzorg in Nederland. In het kader van Leven Lang Ontwikkelen werkt ADE samen met Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) om postacademisch onderwijs te bieden aan de mondzorgprofessional. De wetenschap wordt vertaald naar de werkvloer met actueel, praktisch onderwijs van hoge kwaliteit, met het doel de mondzorg in Nederland up-to-date te houden.

Die vertaalslag bestaat uit de ontwikkeling en organisatie van cursussen, congressen en symposia op locatie, en digitaal in de vorm van e-learningmodules en webcasts. Daarnaast geeft ADE 4 tot 6 keer per jaar een vakblad voor tandartsen en mondhygiënisten uit met actuele, wetenschappelijke inhoud in het verlengde van de congresthema’s.

De organisatie bestaat uit een team van circa twaalf medewerkers en is gevestigd in het universiteitsgebouw van de ACTA in Amsterdam Zuid. De verschillende teams binnen de organisatie werken nauw met elkaar samen. Er heerst een informele sfeer en er wordt regelmatig aandacht besteed aan teambuilding en samenwerking.