HR Stage bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
HR Stagiair
  • Wanneer
    September 2024 20 - 24 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 450 per maand
    €450,00 op basis van 40 uur
Taakomschrijving

Wil jij werken binnen een professioneel en flexibel HR team en tijdens jouw stage volop ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij goed nieuws, want dit bedrijf is voor de periode vanaf augustus/september 2024 weer op zoek naar een enthousiaste Human Resource Management Stagiair voor een hbo meewerkstage.

Werkzaamheden

Wat maakt HR binnen dit bedrijf zo uniek? Het team is erg betrokken bij alle mensen en gebeurtenissen binnen de organisatie en biedt jou tijdens je stage de kans ervaring op te doen in alle aspecten van het dagelijkse HR werkveld. Ook krijg je bij ons de ruimte om je eigen draai aan projecten en opdrachten te geven:

●       Jij helpt medewerkers en managers met verschillende vragen en werkzaamheden. ●       Organiseren van talloze, leuke evenementen zoals de kindermiddag, het voetbaltoernooi of de cursus fietstechniek. ●       Recruitment: hierin krijg je ook jouw eigen projecten en vacatures. ●       Het uitvoeren van administratieve/ondersteunende taken, zoals in Afas. ●       Je maakt deel uit van ons HR overleg en bent aanwezig bij diverse sollicitatiegesprekken. Zo oefen je met verschillende gesprekstechnieken. ●       Diverse werkzaamheden betreft interne communicatie zoals interne mededelingen, ons eigen magazine van dit bedrijf . ●       Het actualiseren en updaten van regelingen en procedures bij dit bedrijf . ●       Binnen ons HR team komen alle HR topics wel aan bod. Kortom: voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen en meer dan genoeg mogelijkheden voor toffe opdrachten!

Gewenste profiel

●       Je kunt en mag van alles doen, een proactieve houding en jouw leergierigheid helpen je daar zeker bij. ●       Zowel zelfstandig als een teamplayer, omdat je ook met je eigen project(en) aan de slag gaat. ●       Goede communicatieve vaardigheden, omdat je met alle (internationale) afdelingen binnen dit bedrijf te maken krijgt. ●       Behulpzaam en integer, want je hebt dagelijks te maken met gevoelige/belangrijke gegevens. ●       Naast eigen, zelfstandige taken voer je ondersteunende en administratieve werkzaamheden uit, bijv. rondom in-, door- en uitstroom. ●       Een stageduur van minimaal 5 maanden.

Wat bieden wij

Naast deze super mooie uitdaging met veel variatie en vrijheid bieden wij natuurlijk nog heel veel meer:

●       Een stagevergoeding van € 450,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek. ●       Heb je 'terugkomdagen' vanuit je opleiding? Dat is geen probleem natuurlijk. ●       Je wordt onderdeel van een (h)echt team. ●       Een open cultuur. ●       Een laptop en telefoon van de zaak. ●       Een leuke leerplek en de juiste begeleiding die jou naar een hoger niveau gaat tillen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Dieren, Nederland