E-commerce MBO niveau

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
E-commerce binnen 3 maanden financieel onafhankelijk te worden
  • Wanneer
    Ingetrokken 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Zie salaris opmerking
    een waardevol pakket voor stagiaires! Met een pakket ter waarde van 3000 euro en de mogelijkheid om na de stage financieel onafhankelijk te worden, bied je stagiaires een unieke kans om waardevolle vaardigheden te leren en hun eigen toekomst vorm te geven.
Taakomschrijving

Welkom bij …m! Als verkoper op ons platform kun je in slechts 3-4 maanden €5000 verdienen. Met de juiste inzet en ondersteuning kun je je eigen bedrijf runnen en succes behalen. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je doelen te bereiken. Veel succes!

Werkzaamheden

je gaat te werk als verkoper plus leren wij ook jou onze trucjes hoe jij zonder te hoeven te investeren en hoe jij klanten kan gaan werven om je eigen bedrijf te kunnen starten tussendoor je stage ga je leren hoe je 2-3 maanden een inkomen kunt krijgen zonder geld uit te geven

Gewenste profiel

Voor deze rol als verkoper bij …m is enige ervaring met Excel vereist, maar we zorgen ervoor dat je de rest leert. We bieden training en ondersteuning om je te helpen succesvol te worden in deze rol, zelfs als je nog geen ervaring hebt. We geloven in het ontwikkelen van talent en het bieden van kansen voor groei, dus als je bereid bent om te leren, ben je bij ons aan het juiste adres.

Wat bieden wij

Het grote voordeel van deze kans is dat je binnen slechts 3-4 maanden gegarandeerd een nettosalaris van €5000 verdient. Dit biedt financiële stabiliteit en de mogelijkheid om snel en effectief inkomsten te genereren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Micro (1-9)
  • Eindhoven, Nederland