Finance & Control Stage beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Finance & Control
  • Wanneer
    Ingetrokken 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 300 per maand
Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw financiële en controle vaardigheden kunt ontwikkelen binnen een innovatieve branche?
Dan hebben wij een interessante stageplek voor jou.

dit bedrijf zit in de Virtual Reality branche en we zoeken een stagiair(e) Finance & Control. Je zult deel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf, waarbij je de mogelijkheid krijgt om waardevolle praktijkervaring op te doen en een rol te spelen in het optimaliseren van onze financiële bedrijfsprocessen en management rapportages.

Werkzaamheden

Wat bieden wij:

Inspirerende werkomgeving: Je komt te werken in een informele werksfeer met een gemiddelde leeftijd onder de 30 jaar. Onze organisatiestructuur is plat en er heerst een open en samenwerkende cultuur.

Innovatieve industrie: Virtual Reality is een up and coming branche in de technologische wereld.

Internationale samenwerking: Ons finance team is verdeeld over drie landen en we hebben een kantoor in Duitsland. Je krijgt de kans om in een internationale omgeving te werken.

Professionele groei: Je zult werken aan uitdagende projecten en verantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van management rapportages en financiële bedrijfsprocessen. Hierdoor ontwikkel je belangrijke vaardigheden en doe je ervaring op in het werken met financiële systemen en tools.

Wat ga je doen?

Optimaliseren van management rapportages ter ondersteuning van besluitvorming. Identificeren en implementeren van verbeteringen in financiële bedrijfsprocessen. Deelnemen aan financiële analyses en prognoses. Ondersteuning bieden bij maand- en jaarafsluitingen. Assisteren bij ad-hoc financiële projecten.

Gewenste profiel

Wat wij vragen:

Relevante HBO opleiding in Finance & Control, Bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Interesse in financiën en controle, en de wens om theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Sterke analytische vaardigheden en oog voor detail. Proactieve en resultaatgerichte werkhouding, met het vermogen om zelfstandig te werken. Goede communicatieve vaardigheden en teamspeler mentaliteit.

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende stageplek waarin je jouw professionele vaardigheden kunt ontwikkelen en praktijkervaring kunt opdoen. Begeleiding en ondersteuning door ervaren professionals binnen de financiële branche. Stagevergoeding en dagelijkse lunch op kantoor. Mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Elektronica, Componenten en halfgeleider productie
  • Klein (10-49)
  • Utrecht, Nederland